StoryEditorOCM
Domaći nogomettotalno ludilo

Ovo se ne događa često u hrvatskom prvenstvu, nedjelja je još daleko, a gostujući navijači pokupovali sve ulaznice

Piše SN
19. listopada 2023. - 13:51

U Puli i okolici pada kiša već par dana. Vremenska prognoza nagovještava južinu do kraja tjedna, uz oborine u tijeku petka i subote. U nedjelju bi trebalo biti oblačno ali suho vrijeme. Sukladno stanju pulskog travnjaka može se sa sigurnošću nagovijestiti vrlo mekan i posljedično, nakon 15-tak minuta igre, vrlo težak teren.

Koliko će to utjecaja imati na igru dva takmaca u dvoboju susjedskih gradova i županija, ostaje za vidjeti. Za sada je vidljivo da će utjecaj gostujućih navijača biti glasniji nego domaćih. Naime, do četvrtka je u pretprodaji planuo sav kontingent ulaznica na južnoj tribini, koja je predviđena za gostujuće navijače.

Slijedom tog stanja iz Rijeke su, kako nam kažu u Istri 1961, zatražili još 400 ulaznica za istočnu tribinu. No, u pulskom su prvoligašu procijenili temeljem pretprodaje da za tu tribinu (cca 4 tisuće mjesta) nema dovoljno zanimanja, pa je zato neće niti otvarati. Stvar je u tome, tvrde u klubu, što troškovi otvaranja te tribine, uz nužno povećanje zaštitara, višestruko nadmašuju mogući prihod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:54