StoryEditorOCM
Domaći nogometgost u podcastu

Ne da na Zdravka Mamića: ‘Bez obzira što je uništavao moju karijeru, opet ne dam da se priča protiv njega‘

Piše Sport SD
18. listopada 2024. - 08:54

Bivši nogometaš, a sada trener na privremenom radu u Egiptu, Krunoslav Jurčić bio je gost Denis podcasta. Pričao je Jurčić o svemu pomalo, nogometnim i trenerskim počecima, a dio emisije odnosio se i na epizode u Dinamu. Prisjetio se Jurčić suradnje sa Zdravkom Mamićem, bjeguncem od hrvatskog pravosuđa.

Jurčić je tri puta bio trener Dinama, prvi mandat od ožujka 2009. do svibnja 2010., drugi od svibnja 2011. do prosinca 2011. te posljednji od studenog 2012. do kolovoza 2013. godine.

- Ponosan sam na svoj rad u Dinamu, u svim mandatima ispunio sam sva očekivanja i zahtjeve koji su postavljeni pred mene. Živio sam i radio sa Zdravkom Mamićem, ne dam govoriti loše o njemu iz jednog vrlo prostog razloga. Dao mi je šansu, došao sam iz jedne male sredine, iz provincije u Zagreb, teško bi dobio šansu da budem trener Dinama da nije bilo Mamića. Bez obzira na to što je on na neki način uništavao moju karijeru, prije svega naglim otkazima. 

image

Krunoslav Jurčić

Ronald Goršić/Arhiva/Cropix

- On je apsolutno vladao sa svim novinarima u Hrvatskoj, znao je kako oni funkcioniraju. U svim slučajevima tih nekih poraza bilo je bitno da se neki Pedro isturi vani pa da se novinari zabave s njime. Mamić je to znao i obično me gurao novinarima u ralje u takvim trenucima da bi klub i on mogli ići dalje. Dogodilo se tri puta, ali opet ne dam da se priča protiv njega u mom prisustvu iz jednog razloga, opet ću ga ponoviti, zaslužio sam šansu u mnogim mjestima u Hrvatskoj, ali ne bih nigdje dobio šansu da nije bilo Zdravka Mamića, izjavio je Jurčić.

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 08:54