stdClass Object ( [id] => 1238520 [title] => Infarktne završnice, golovi u posljednjim sekundama, vratar na popisu strijelaca... Četvrto kolo futsal prvenstva imalo je sve; provjerite izvještaje [alias] => infarktne-zavrsnice-golovi-u-posljednjim-sekundama-vratar-na-popisu-strijelaca-cetvrto-kolo-futsal-prvenstva-imalo-je-sve-provjerite-izvjestaje [catid] => 276 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Šok na šok, na šok... Kako najbolje opisati sve što se izdogađalo u četvrtom kolu domaćeg futsal prvenstva? Na svakoj utakmici po jedan gol je pao u posljednjoj ili pretposljednjoj minuti. Što izdvojiti kao najveće iznenađenje. Nije to pobjeda Novog vremena protiv Futsal Dinama, ali jest način na koji je do nje došlo. Gosti u Makarskoj su imali 3:3 protiv aktualnog prvaka i onda su u zadnjem napadu odlučili zaigrati s golmanom-igračem!? Hrabrost ili pomračenje uma? Ispalo je ovo drugo jer su izgubili loptu i u posljednjoj sekundi primili gol na nebranjenu mrežu. Malo im je bio bod u Makarskoj, pa su eto odlučili ne uzeti ni to...

A onda i veliki skalp Torcide u Omišu. U posljednjoj akciji na utakmici Družijanić je pogodio s desetak metara nakon lijepe akcije iz ubacivanja sa strane. Burno je Torcida proslavila remi s Olmissumom, dok su domaći ostali bez očekivanog punog plijena.

Idemo dalje. Dramatično je bilo i u Splitu. Do 38. minute imao je Universitas 3:1 protiv Vrgorca. Činilo se kako će Studenti upisati pobjedu koja bi ih osvježila nakon ispadanja u Kupu od Murtera. No, Vrgorčani su imali druge zamisli. Martinac u 38. i Dos Santos u 40. minuti zabili su za izjednačenje i podjelu bodova. Žalit će AFCU za promašajem svog Brazilca Guimaraesa koji je sa svoje polovice tukao na prazan gol, ali je promašio.

Ali ni to nije sve. Bez drame nije prošao ni dvoboj Stanoinvest Futsal Pule i Crnice. Za domaće je dva pogotka zabio vratar Darko Milanović! Poznato je da golman Puležana voli izlete u napad, no ovaj put je bio iznimno efikasan. Malo više od minute do kraja imala je Crnica 5:3, dva gola viška. Ali u 39. su zabili Difonso i Daniel Moravac za još jedan remi. Nemoćan je u završnim trenucima bio čak i Žarko Luketin.

I šećer za kraj! Možda i najveće iznenađenje je pobjeda Osijeka protiv Squarea. Tri gola u zadnje tri minute. Približili su se Dubrovčani na gol zaostatka minutu prije kraja. Ali umjesto izjednačenja, primili su još jedan, zabio je Damjanović.

Infarktne završnice, golovi sa zvukom sirene, iznenađenja, vratar na popisu strijelaca... Četvrto kolo imalo je sve! Najavljivali smo kako nas očekuje nikad uzbudljivija sezona. A tek smo na početku. Nogomet će uvijek biti nogomet, najgledaniji i najzanimljiviji. Ali po neizvjesnosti futsal je definitivno sport broj jedan u Hrvata!

 

Stanoinvest Futsal Pula- Crnica 5:5 (1:2)

 

Crnica je uzela bod u dvorani koja nosi ime slavnog boksača Mate Parlova i tako pokvarila feštu Puležana koji su pred svojom publikom slavili ulazak u Elitnu rundu Lige prvaka. Mogli su Šibenčani u stilu Parlova i nokautirati domaćine i uzeti puni plijen, jer su vodili 5:3 dvije minute prije kraja. Međutim, Difonzo i Daniel Moravac su s dva gola u istoj minuti donijeli bod Puli. Dapače, u samoj završnici domaćini su mogli i do pobjede, ali je Bilić promašio izglednu prigodu. No, takav ishod ne bi bio pravedan s obzirom na dobru igru koju su Šibenčani prezentirali u zanimljivoj utakmici koju su obilježile golijada i luda završnica.

Strijelci: 0:1 Badrov (5.), 1:1 Baisel (6.), 1:2 Radić (17.), 2:2 Milanović (31.), 2:3 Mudronja (32.), 2:4 Radić (35.), 3:4 Milanović (37.), 3:5 Žilić (38.), 4:5 Difonzo (39.), 5:5 Da. Moravac (39.).

Crnica: Luketin, Škugor, Vuković, Šamija, Perić, Jolić, Badrov, Žilić, Radić, Copić, Mudronja.

 

Krešimir Gulin

 

Novo vrijeme – Futsal Dinamo 4:3 (0:2)

 

Umorni, iscrpljeni, a uz to i bez Kazazića i Sutona Makarani su na kraju dvoboja protiv starih rivala iz Zagreba sretno došli do sva tri boda. Početak susreta protekao je u napadačkoj igri jednih i drugih, a prvu izglednu prigodu imali su gosti kada je Postružin umjesto mreže naciljao vratnicu Baškovića. Zagrebački plavi do početne prednosti dolaze u 16. minuti, preko Perića za 0:1. Pred odlazak na odmor novi šok za domaće igrače – Šućur je pogodio za 0:2. Vratar gostiju Piplica u 27. minuti ruši Raffinhu i radi toga biva isključen. Domaći koriste brojčanu prednost i preko Blage Gašpara smanjuju na 2:1. Dvije minute potom dolazi do poravnanja rezultata, Sesar zakucava loptu pod gredu za 2:2. Do velikog preokreta dolazi u 32. minuti kada Sesar poentira za 3:2. No, ni to nije bio kraj velikim uzbuđenjima na ovoj infarkt utakmici. U velikoj gužvi pred domaćim vratima lopta dolazi do Čekola koji matira Baškovića za 3:3. U zadnjoj minuti gosti igraju sa golmanom-igračem želeći doći do punog plijena, a ne da nisu uspjeli sačuvati bod već su doživjeli bolan poraz. U zadnjim trenucima Zagrepčani gube loptu u polju Novog vremena, a iz svoje polovine terena Sesar preciznim udarcem posprema loptu u prazna vrata za konačnih 4:3.

Strijelci: 0:1 Perić (16), 0:2 Šućur (20), 1:2 B. Gašpar (29), 2:2 Barbarić (31), 3:2 Sesar (32), 3:3 Čekol (35), 4:3 Sesar (40).

Novo vrijeme: Bašković, Vuković, Raffinha, Horvath, Jelavić, Sesar, Lasić, Jefferson, Musinov, R. Gašpar, Rašić, Barbarić, B. Gašpar, Herceg.

 

Jakov Kovačević

 

Universitas – Vrgorac 3:3 (1:1)

 

U dramatičnoj završnici na Gripama Universitas je u dvije minute prosuo dva gola prednosti. S 3:1, gosti su u zadnji čas izjednačili na 3:3 golovima Martinca i Guilhermea. Spretno su gosti iskoristili golmana-igrača šokiravši tako domaćine u smiraju susreta. Nakon početnog ispitivanja snaga prvi gol vidjeli smo u 11. minuti kada je Čule iskosa od stative zabio za vodstvo Studenata. Izjednačio je Martinac iz odbijanca, a u 27. Gotovac je bio precizan iz slobodnog udarca. Isti igrač precizan je bio i dvije minute kasnije. Mirovale su mreže sve do pred kraj utakmice. Isplatilo se Vrgorcu uvođenje Guilhermea umjesto vratara. Martinac je smanjio na 3:2, a Brazilac u 40. pogodio za konačnih 3:3 i podjelu bodova na Gripama.

Strijelci: 1:0 Čule (11.), 1:1 Martinac (16.), 2:1 Gotovac (27.), 3:1 Gotovac (29.), 3:2 Martinac (38.), 3:3 Guilherme (40.).

Universitas: Pavlović, Sučić, Juretić, Gotovac, Šuljić, Vrdoljak, Milićević, Guimaraes, Ora, Čule, Crnjac, Tustonjić, Mijić.

 

Olmissum – Torcida 2:2 (1:1)

 

Pogotkom sa zvukom sirene Torcida je došla do velikog boda na Ribnjaku kod favoriziranog Olmissuma. Poveli su domaći u sedmoj minuti golom Brazilca Moure nakon pogreške igrača Torcide. Za izjednačenje je pogodio Mišerda, bivši igrač Zeleno-plavih. Prethodno je Kustura propustio udvostručiti prednost svoje momčadi. Zicer mu je obranio Bilić. Moura je opet bio precizan u 27. minuti. U nekoliko brzih poteza svladali su obranu gostiju, a Brazilac je završio akciju golom za 2:1. Odbrojavalo se do kraja utakmice, Olmissumu su tri boda već gotovo bila u džepu. Ali onda, novi šok! Iz ubacivanja sa strane lopta je došla do Družijanića koji je s desetak metara s lijeve strane pogodio za izjednačenje i veliko slavlje Torcide koja je osvojila veliki bod na teškom gostovanju.

Strijelci: 1:0 Moura (7.), 1:1 Mišerda (17.), 2:1 Moura (27.), 2:2 Družijanić (40.).

Olmissum: Čizmić, Pavić, Moura, Kustura, Perišić, Bilandžić, Kirevski, Kuraja, Hrstić, Jurlina, Sekulić, Jurić, Juretić, Kolobarić.

Torcida: Bilić, A. Marić, Družijanić, Mišerda, Repić, Kulušić, Rozga, Poljarić, D. Marić, Palada, Kuzmanić, Trivković, Leko, Bikić.

 

Osijek – Square 4:2 (2:1)

 

- Square je odlična ekipa, s dosta individualne kvalitete u svojim redovima, ali mi vjerujemo u sebe, igramo u našem Zrinjevcu gdje nikom nije lako – rekao je u najavi utakmice Andrej Pandurević. Njegov Osijek je namučio Novo vrijeme u Makarskoj gdje je vodio s 1:0 i 2:1, imao na ulasku u zadnje dvije minute 3:3, dobio potom kod kuće sa 7:5 Vrgorac, a u 3. kolu vodio u Omišu 3:1 nakon 24. minute igre, ali posustao u završnici te upisao poraz od Olmissuma 7:3... Sad je Osijek dobio kod kuće Squarea, kojem je to prvi poraz ove sezone nakon što se s prethodna dva gostovanja vratio s bodom (Futsal Dinamo i Vrgorac), a kod kuće svladao Crnicu. Osim što mu je to prvi poraz u sezoni u kojoj lovi naslov prvaka, poražen je u Osijeku nakon 1848 dana. Jedini neuspjeh od povratka među najbolje u ljeto 2013. godine doživio je (k)od sastava s Drave 13. listopada 2017. godine. Pandurević je bio tad s dva pogotka junak pobjede osječkih ‘plavo bijelih‘.

Nakon tog poraza - pobjeda i remi ‘crveno plavih‘ u Osijeku gdje su prije toga upisali dvije pobjede i remi. Square je imao dosta više prilika, u nekoliko navrata istaknuo se vratar Osijeka Mateo Dominik Rončević. Square je u završnici igrao na sve ili ništa, bez vratara, a tad je domaćin postigao svoj treći i četvrti pogodak.

Strijelci: 1:0 Šalaj (8.), 2:0 Gelo (18.), 2:1 Hrkać (19.), 3:1 Pandurević (37.), 3:2 Duvančić (39.), 4:2 Damjanović (40.).

Square: Primić, Perović, Duvančić, Totošković, Kljunak – Jurišić, Džanković, Noković, Tešija, Cvjetković, Đuraš, Hrkač, Marinović.

 

Tonči Vlašić

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘dalmatinska‘ liga [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => ‘dalmatinska‘ liga 0 8596 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-11-06 14:19:04 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Ivan Renić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-11-06 14:31:30 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2022-11-06 14:31:30 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 176 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 276 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o domaćem nogometu. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, domaći nogomet [secure] => 0 [page_title] => Domaći nogomet [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Infarktne završnice, golovi u posljednjim sekundama, vratar na popisu strijelaca... Četvrto kolo futsal prvenstva imalo je sve; provjerite izvještaje [metakey] => Futsal, 1. HMNL, MNK Torcida, MNK Novo vrijeme [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/11\/06\/23728751.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/06\/23506185.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Ivo Ravlic\/Cropix ","Josko Ponos\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_23728751_1920.jpg":"1920x1080","k_23728751_1280.jpg":"1280x1280","k_23728751_1024.jpg":"1024x1024","k_23728751_640.jpg":"640x640","k_23728751_480.jpg":"480x480","k_23728751_340.jpg":"340x340","k_23728751_220.jpg":"220x220","o_23728751_1280.jpg":"1280x853","o_23728751_1024.jpg":"1024x682","o_23728751_640.jpg":"640x426","o_23728751_480.jpg":"480x320","o_23728751_340.jpg":"340x226","o_23728751_220.jpg":"220x146","h_23728751_1280.jpg":"1280x854","h_23728751_1024.jpg":"1024x683","h_23728751_640.jpg":"640x427","h_23728751_480.jpg":"480x320","h_23728751_340.jpg":"340x227","h_23728751_220.jpg":"220x147","pp_23728751_1280.jpg":"1280x1628","pp_23728751_1024.jpg":"1024x1303","pp_23728751_640.jpg":"640x814","pp_23728751_480.jpg":"480x611","pp_23728751_340.jpg":"340x432","pp_23728751_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23506185_1920.jpg":"1920x1080","k_23506185_1280.jpg":"1280x1280","k_23506185_1024.jpg":"1024x1024","k_23506185_640.jpg":"640x640","k_23506185_480.jpg":"480x480","k_23506185_340.jpg":"340x340","k_23506185_220.jpg":"220x220","o_23506185_1280.jpg":"1280x853","o_23506185_1024.jpg":"1024x682","o_23506185_640.jpg":"640x426","o_23506185_480.jpg":"480x320","o_23506185_340.jpg":"340x226","o_23506185_220.jpg":"220x146","h_23506185_1280.jpg":"1280x854","h_23506185_1024.jpg":"1024x683","h_23506185_640.jpg":"640x427","h_23506185_480.jpg":"480x320","h_23506185_340.jpg":"340x227","h_23506185_220.jpg":"220x147","pp_23506185_1280.jpg":"1280x1628","pp_23506185_1024.jpg":"1024x1303","pp_23506185_640.jpg":"640x814","pp_23506185_480.jpg":"480x611","pp_23506185_340.jpg":"340x432","pp_23506185_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 276 [name] => Domaći nogomet [alias] => domaci-nogomet [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 2 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7472737 Threads: 2 Questions: 1602525249 Slow queries: 4757249 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110580948 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 44 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/domaci-nogomet ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/domaci-nogomet/infarktne-zavrsnice-golovi-u-posljednjim-sekundama-vratar-na-popisu-strijelaca-cetvrto-kolo-futsal-prvenstva-imalo-je-sve-provjerite-izvjestaje-1238520 [printLink] => /sport/domaci-nogomet/infarktne-zavrsnice-golovi-u-posljednjim-sekundama-vratar-na-popisu-strijelaca-cetvrto-kolo-futsal-prvenstva-imalo-je-sve-provjerite-izvjestaje-1238520?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 278345 [name] => futsal [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => futsal [link] => /tag/futsal ) [1] => stdClass Object ( [id] => 502197 [name] => 1. HMNL [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => 1-hmnl [link] => /tag/1-hmnl ) [2] => stdClass Object ( [id] => 360271 [name] => MNK Torcida [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => mnk-torcida [link] => /tag/mnk-torcida ) [3] => stdClass Object ( [id] => 313458 [name] => MNK Novo vrijeme [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => mnk-novo-vrijeme [link] => /tag/mnk-novo-vrijeme ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘dalmatinska‘ liga [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Infarktne završnice, golovi u posljednjim sekundama, vratar na popisu strijelaca... Četvrto kolo futsal prvenstva imalo je sve; provjerite izvještaje [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-11-19-36-14-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/06/23728751.jpg [galleryCount] => 2 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Ivo Ravlic/Cropix [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/06/23728751.jpg [title] => Ivo Ravlic/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/06/23506185.jpg [title] => Josko Ponos/Cropix ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Šok na šok, na šok... Kako najbolje opisati sve što se izdogađalo u četvrtom kolu domaćeg futsal prvenstva? Na svakoj utakmici po jedan gol je pao u posljednjoj ili pretposljednjoj minuti. Što izdvojiti kao najveće iznenađenje. Nije to pobjeda Novog vremena protiv Futsal Dinama, ali jest način na koji je do nje došlo. Gosti u Makarskoj su imali 3:3 protiv aktualnog prvaka i onda su u zadnjem napadu odlučili zaigrati s golmanom-igračem!? Hrabrost ili pomračenje uma? Ispalo je ovo drugo jer su izgubili loptu i u posljednjoj sekundi primili gol na nebranjenu mrežu. Malo im je bio bod u Makarskoj, pa su eto odlučili ne uzeti ni to...

A onda i veliki skalp Torcide u Omišu. U posljednjoj akciji na utakmici Družijanić je pogodio s desetak metara nakon lijepe akcije iz ubacivanja sa strane. Burno je Torcida proslavila remi s Olmissumom, dok su domaći ostali bez očekivanog punog plijena.

Idemo dalje. Dramatično je bilo i u Splitu. Do 38. minute imao je Universitas 3:1 protiv Vrgorca. Činilo se kako će Studenti upisati pobjedu koja bi ih osvježila nakon ispadanja u Kupu od Murtera. No, Vrgorčani su imali druge zamisli. Martinac u 38. i Dos Santos u 40. minuti zabili su za izjednačenje i podjelu bodova. Žalit će AFCU za promašajem svog Brazilca Guimaraesa koji je sa svoje polovice tukao na prazan gol, ali je promašio.

Ali ni to nije sve. Bez drame nije prošao ni dvoboj Stanoinvest Futsal Pule i Crnice. Za domaće je dva pogotka zabio vratar Darko Milanović! Poznato je da golman Puležana voli izlete u napad, no ovaj put je bio iznimno efikasan. Malo više od minute do kraja imala je Crnica 5:3, dva gola viška. Ali u 39. su zabili Difonso i Daniel Moravac za još jedan remi. Nemoćan je u završnim trenucima bio čak i Žarko Luketin.

I šećer za kraj! Možda i najveće iznenađenje je pobjeda Osijeka protiv Squarea. Tri gola u zadnje tri minute. Približili su se Dubrovčani na gol zaostatka minutu prije kraja. Ali umjesto izjednačenja, primili su još jedan, zabio je Damjanović.

Infarktne završnice, golovi sa zvukom sirene, iznenađenja, vratar na popisu strijelaca... Četvrto kolo imalo je sve! Najavljivali smo kako nas očekuje nikad uzbudljivija sezona. A tek smo na početku. Nogomet će uvijek biti nogomet, najgledaniji i najzanimljiviji. Ali po neizvjesnosti futsal je definitivno sport broj jedan u Hrvata!

 

Stanoinvest Futsal Pula- Crnica 5:5 (1:2)

 

Crnica je uzela bod u dvorani koja nosi ime slavnog boksača Mate Parlova i tako pokvarila feštu Puležana koji su pred svojom publikom slavili ulazak u Elitnu rundu Lige prvaka. Mogli su Šibenčani u stilu Parlova i nokautirati domaćine i uzeti puni plijen, jer su vodili 5:3 dvije minute prije kraja. Međutim, Difonzo i Daniel Moravac su s dva gola u istoj minuti donijeli bod Puli. Dapače, u samoj završnici domaćini su mogli i do pobjede, ali je Bilić promašio izglednu prigodu. No, takav ishod ne bi bio pravedan s obzirom na dobru igru koju su Šibenčani prezentirali u zanimljivoj utakmici koju su obilježile golijada i luda završnica.

Strijelci: 0:1 Badrov (5.), 1:1 Baisel (6.), 1:2 Radić (17.), 2:2 Milanović (31.), 2:3 Mudronja (32.), 2:4 Radić (35.), 3:4 Milanović (37.), 3:5 Žilić (38.), 4:5 Difonzo (39.), 5:5 Da. Moravac (39.).

Crnica: Luketin, Škugor, Vuković, Šamija, Perić, Jolić, Badrov, Žilić, Radić, Copić, Mudronja.

 

Krešimir Gulin

 

Novo vrijeme – Futsal Dinamo 4:3 (0:2)

 

Umorni, iscrpljeni, a uz to i bez Kazazića i Sutona Makarani su na kraju dvoboja protiv starih rivala iz Zagreba sretno došli do sva tri boda. Početak susreta protekao je u napadačkoj igri jednih i drugih, a prvu izglednu prigodu imali su gosti kada je Postružin umjesto mreže naciljao vratnicu Baškovića. Zagrebački plavi do početne prednosti dolaze u 16. minuti, preko Perića za 0:1. Pred odlazak na odmor novi šok za domaće igrače – Šućur je pogodio za 0:2. Vratar gostiju Piplica u 27. minuti ruši Raffinhu i radi toga biva isključen. Domaći koriste brojčanu prednost i preko Blage Gašpara smanjuju na 2:1. Dvije minute potom dolazi do poravnanja rezultata, Sesar zakucava loptu pod gredu za 2:2. Do velikog preokreta dolazi u 32. minuti kada Sesar poentira za 3:2. No, ni to nije bio kraj velikim uzbuđenjima na ovoj infarkt utakmici. U velikoj gužvi pred domaćim vratima lopta dolazi do Čekola koji matira Baškovića za 3:3. U zadnjoj minuti gosti igraju sa golmanom-igračem želeći doći do punog plijena, a ne da nisu uspjeli sačuvati bod već su doživjeli bolan poraz. U zadnjim trenucima Zagrepčani gube loptu u polju Novog vremena, a iz svoje polovine terena Sesar preciznim udarcem posprema loptu u prazna vrata za konačnih 4:3.

Strijelci: 0:1 Perić (16), 0:2 Šućur (20), 1:2 B. Gašpar (29), 2:2 Barbarić (31), 3:2 Sesar (32), 3:3 Čekol (35), 4:3 Sesar (40).

Novo vrijeme: Bašković, Vuković, Raffinha, Horvath, Jelavić, Sesar, Lasić, Jefferson, Musinov, R. Gašpar, Rašić, Barbarić, B. Gašpar, Herceg.

 

Jakov Kovačević

 

Universitas – Vrgorac 3:3 (1:1)

 

U dramatičnoj završnici na Gripama Universitas je u dvije minute prosuo dva gola prednosti. S 3:1, gosti su u zadnji čas izjednačili na 3:3 golovima Martinca i Guilhermea. Spretno su gosti iskoristili golmana-igrača šokiravši tako domaćine u smiraju susreta. Nakon početnog ispitivanja snaga prvi gol vidjeli smo u 11. minuti kada je Čule iskosa od stative zabio za vodstvo Studenata. Izjednačio je Martinac iz odbijanca, a u 27. Gotovac je bio precizan iz slobodnog udarca. Isti igrač precizan je bio i dvije minute kasnije. Mirovale su mreže sve do pred kraj utakmice. Isplatilo se Vrgorcu uvođenje Guilhermea umjesto vratara. Martinac je smanjio na 3:2, a Brazilac u 40. pogodio za konačnih 3:3 i podjelu bodova na Gripama.

Strijelci: 1:0 Čule (11.), 1:1 Martinac (16.), 2:1 Gotovac (27.), 3:1 Gotovac (29.), 3:2 Martinac (38.), 3:3 Guilherme (40.).

Universitas: Pavlović, Sučić, Juretić, Gotovac, Šuljić, Vrdoljak, Milićević, Guimaraes, Ora, Čule, Crnjac, Tustonjić, Mijić.

 

Olmissum – Torcida 2:2 (1:1)

 

Pogotkom sa zvukom sirene Torcida je došla do velikog boda na Ribnjaku kod favoriziranog Olmissuma. Poveli su domaći u sedmoj minuti golom Brazilca Moure nakon pogreške igrača Torcide. Za izjednačenje je pogodio Mišerda, bivši igrač Zeleno-plavih. Prethodno je Kustura propustio udvostručiti prednost svoje momčadi. Zicer mu je obranio Bilić. Moura je opet bio precizan u 27. minuti. U nekoliko brzih poteza svladali su obranu gostiju, a Brazilac je završio akciju golom za 2:1. Odbrojavalo se do kraja utakmice, Olmissumu su tri boda već gotovo bila u džepu. Ali onda, novi šok! Iz ubacivanja sa strane lopta je došla do Družijanića koji je s desetak metara s lijeve strane pogodio za izjednačenje i veliko slavlje Torcide koja je osvojila veliki bod na teškom gostovanju.

Strijelci: 1:0 Moura (7.), 1:1 Mišerda (17.), 2:1 Moura (27.), 2:2 Družijanić (40.).

Olmissum: Čizmić, Pavić, Moura, Kustura, Perišić, Bilandžić, Kirevski, Kuraja, Hrstić, Jurlina, Sekulić, Jurić, Juretić, Kolobarić.

Torcida: Bilić, A. Marić, Družijanić, Mišerda, Repić, Kulušić, Rozga, Poljarić, D. Marić, Palada, Kuzmanić, Trivković, Leko, Bikić.

 

Osijek – Square 4:2 (2:1)

 

- Square je odlična ekipa, s dosta individualne kvalitete u svojim redovima, ali mi vjerujemo u sebe, igramo u našem Zrinjevcu gdje nikom nije lako – rekao je u najavi utakmice Andrej Pandurević. Njegov Osijek je namučio Novo vrijeme u Makarskoj gdje je vodio s 1:0 i 2:1, imao na ulasku u zadnje dvije minute 3:3, dobio potom kod kuće sa 7:5 Vrgorac, a u 3. kolu vodio u Omišu 3:1 nakon 24. minute igre, ali posustao u završnici te upisao poraz od Olmissuma 7:3... Sad je Osijek dobio kod kuće Squarea, kojem je to prvi poraz ove sezone nakon što se s prethodna dva gostovanja vratio s bodom (Futsal Dinamo i Vrgorac), a kod kuće svladao Crnicu. Osim što mu je to prvi poraz u sezoni u kojoj lovi naslov prvaka, poražen je u Osijeku nakon 1848 dana. Jedini neuspjeh od povratka među najbolje u ljeto 2013. godine doživio je (k)od sastava s Drave 13. listopada 2017. godine. Pandurević je bio tad s dva pogotka junak pobjede osječkih ‘plavo bijelih‘.

Nakon tog poraza - pobjeda i remi ‘crveno plavih‘ u Osijeku gdje su prije toga upisali dvije pobjede i remi. Square je imao dosta više prilika, u nekoliko navrata istaknuo se vratar Osijeka Mateo Dominik Rončević. Square je u završnici igrao na sve ili ništa, bez vratara, a tad je domaćin postigao svoj treći i četvrti pogodak.

Strijelci: 1:0 Šalaj (8.), 2:0 Gelo (18.), 2:1 Hrkać (19.), 3:1 Pandurević (37.), 3:2 Duvančić (39.), 4:2 Damjanović (40.).

Square: Primić, Perović, Duvančić, Totošković, Kljunak – Jurišić, Džanković, Noković, Tešija, Cvjetković, Đuraš, Hrkač, Marinović.

 

Tonči Vlašić

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Ivo Ravlic/Cropix Josko Ponos/Cropix
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/infarktne-zavrsnice-golovi-u-posljednjim-sekundama-vratar-na-popisu-strijelaca-cetvrto-kolo-futsal-prvenstva-imalo-je-sve-provjerite-izvjestaje-1238520 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=aea2bcec4be29e422d6eb1f80b09a50cfd3ba9ad [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Infarktne+zavr%C5%A1nice%2C+golovi+u+posljednjim+sekundama%2C+vratar+na+popisu+strijelaca...+%C4%8Cetvrto+kolo+futsal+prvenstva+imalo+je+sve%3B+provjerite+izvje%C5%A1taje&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fdomaci-nogomet%2Finfarktne-zavrsnice-golovi-u-posljednjim-sekundama-vratar-na-popisu-strijelaca-cetvrto-kolo-futsal-prvenstva-imalo-je-sve-provjerite-izvjestaje-1238520 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fdomaci-nogomet%2Finfarktne-zavrsnice-golovi-u-posljednjim-sekundama-vratar-na-popisu-strijelaca-cetvrto-kolo-futsal-prvenstva-imalo-je-sve-provjerite-izvjestaje-1238520 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘dalmatinska‘ liga [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
Domaći nogomet‘dalmatinska‘ liga

Infarktne završnice, golovi u posljednjim sekundama, vratar na popisu strijelaca... Četvrto kolo futsal prvenstva imalo je sve; provjerite izvještaje

Piše Ivan Renić
6. studenog 2022. - 15:31

Šok na šok, na šok... Kako najbolje opisati sve što se izdogađalo u četvrtom kolu domaćeg futsal prvenstva? Na svakoj utakmici po jedan gol je pao u posljednjoj ili pretposljednjoj minuti. Što izdvojiti kao najveće iznenađenje. Nije to pobjeda Novog vremena protiv Futsal Dinama, ali jest način na koji je do nje došlo. Gosti u Makarskoj su imali 3:3 protiv aktualnog prvaka i onda su u zadnjem napadu odlučili zaigrati s golmanom-igračem!? Hrabrost ili pomračenje uma? Ispalo je ovo drugo jer su izgubili loptu i u posljednjoj sekundi primili gol na nebranjenu mrežu. Malo im je bio bod u Makarskoj, pa su eto odlučili ne uzeti ni to...

A onda i veliki skalp Torcide u Omišu. U posljednjoj akciji na utakmici Družijanić je pogodio s desetak metara nakon lijepe akcije iz...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 21:36