StoryEditorOCM
Domaći nogometsve dogovoreno

Htjela ga je Rijeka, a mladi Vatreni sve iznenadio i otišao kod bivšeg trenera Bijelih

Piše SPORT SD
7. srpnja 2023. - 18:57
Bjelovar, 081122. Gradski stadion Bjelovar. Utakmica osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa NK Mladost Zdralovi - HNK Hajduk. Na fotografiji: Mislav Karoglan.Damir Krajac/Cropix

U subotu će nogometaši Istre 1961 odigrati i treću pripremnu utakmicu, drugu na slovenskom taborovanju u Čateškim Toplicama, a protivnik će im biti slovenski prvoligaš Rogaška. I dok se žuto-zeleni pripremaju za novu sezonu pod vodstvom bivšeg trenera Bijelih Mislava Karoglana, u pozadini se ozbiljno radi na dovođenju igrača.

Tako im se danas, kako pišu Sportske novosti, na pripremama u Sloveniji priključilo novo pojačanje, 20-godišnji Moris Valinčić iz Širokog Brijega. Kružile su zadnjih dana vijesti da mladi reprezentativac želi otići iz kluba. 

Po medijskim natpisima, htjela ga je Rijeka na zimu, a povezivao se s Hajdukom ovo ljeto, ali je Istra reagirala najbrže.

Radi se o vrlo motoričnom i brzom desnom bočnom i treba kazati kako je sportski direktor Saša Bjelanović s njime napravio još jedan veliki posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 03:20