StoryEditorOCM
Domaći nogometdotakao se i gattusa

Hajdukovcu su ozljede uništile karijeru, otvorio nam se u Hamburgu, otkrio što radi i zašto će gledati samo ovu utakmicu

19. lipnja 2024. - 11:51

Na ulicama Hamburga sreli smo i bivšeg napadača Hajduka Marka Bencuna. Nakon što je igračku karijeru zbog problema s ozljedama rano morao okončati, radi kao trener prve momčadi i mlađih uzrasta u Međugorju i istovremeno radi na dobivanju A trenerske licence. Stigao je u Hamburg s prijateljima Robertom i Marinom Soldom te Branimirom Sušcem. Nisu bili na utakmici u Berlinu, nisu mogli nabaviti karte, ali planiraju opet doći u Njemačku ako Hrvatska prođe u osminu finala.

- Ne možemo zbog obveza na treću utakmicu u Leipzig. Volim ići na utakmice Hajduka i Hrvatske. Planiram ići na iduće Svjetsko prvenstvo, rekao nam je Bencun.

- Puno je više naših navijača nego albanskih. Očekujem ludu atmosferu i pobjedu, kazao je Bencun.

image

Gennaro Gattuso

Tom Dubravec/Cropix

Morali smo ga pitati što misli o novom treneru Hajduka Talijanu Gennaru Gattusu.

Veliko je igračko ime, karakter koji bi Hajduku mogao doprinjeti. Može to biti dobro, a može izazvati kontraefekt. Vjerujem da neće trpjeti nikakve zvijezde. Igrat će samo oni koji daju 300 posto. Siguran sam da će i dovesti svoja pojačanja. Takav trener ne dolazi naslijepo, dovest će dva-tri svoja igrača. Nadam se da ćemo se u idućoj sezoni opet boriti za naslov prvaka, da neće biti kao na proljeće - rekao je Bencun.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 11:51