StoryEditor
Domaći nogometlitavski stručnjak

Gorica predstavila novog trenera: Ovo je momčad koja je u Hrvatskoj pobjeđivala najbolje momčadi, vjerujem da te rezultate možemo ponoviti

Piše SN
25. veljače 2020. - 15:54
Damir Krajač/Ilustracija/Hanza Media

Litavac Valdas Dambrauskas danas je predstavljen kao novi trener hrvatskog prvoligaša Gorice, pišu Sportske novosti.

Na klupi je naslijedio Sergeja Jakirovića koji je smijenjen dva dana nakon teškog 6:0 potopa od Hajduka na Poljudu.

Dambrauskas je nakon ponude Gorice sporazumno raskinuo ugovor s latvijskim RFS-om.

"Pozdrav svima. Ispričavam se što ću u vašoj lijepoj zemlji govoriti na engleskom, a ne na hrvatskom jer na hrvatskom znam samo nekoliko riječi koje baš nisu lijepe. Zato ću nastaviti na engleskom i nadam se da ću popraviti svoj hrvatski jako brzo", rekao je Dambrauskas u uvodu.

"Sretan sam što sam ovdje, poznajem sportske ambicije kluba i sportskog direktora kluba. U Žalgirisu smo imali dobre trenutke i osvojili neke trofeje. Ništa u ovom klubu se ne događa slučajno. To je momčad sa stilom i napadačkim karakteristikama i igračima. Momčad koja igra jako dobro. Svaka momčad ima loše trenutke i takav je nažalost došao ovdje. Ja ću im pokušati pomoći da se vrate na stari pobjednički put", dodao je novi trener Gorice.

"Ovo je momčad koja je u Hrvatskoj pobjeđivala najbolje momčadi poput Rijeke i Hajduka. Ima veliki potencijal i vjerujem da te rezultate možemo ponoviti", dodao je prvi Litavac u povijesti Gorice.

#VLADAS DAMBRAUSKAS#HNK GORICA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 02:59