StoryEditorOCM
Domaći nogometne trpe više

Dosta je bilo, zadnji incident je bio previše za Puljane koji su potvrdili razlaz sa zločestim dečkom hrvatskog nogometa

Piše SN
27. ožujka 2024. - 16:40

Ante Erceg više nije igrač Istre 1961. Ono o čemu se pričalo već neko vrijeme sada je potvrdio i pulski prvoligaš na svojim društvenim mrežama.

"Ante Erceg više nije igrač Istre 1961. Ante se zeleno žutima pridružio u ljetu 2022. godine, a tijekom svojeg boravka u Puli, za klub je upisao 44 nastupa i postigao 18 pogodaka! Ovim se putem klub iskreno zahvaljuje Anti na dosadašnjoj suradnji, uz najbolje želje u nastavku nogometne karijere, kao i na privatnom planu", poručili su iz Istre.

Nakon novog u nizu incidenata Paolo Tramezzani je otpisao Ercega, a nije dugo trebalo čekati ni da mu klub uruči otkaz. Trener ga je izbacio iz kadra za okršaj s Goricom, a to je naznačilo da će se s igračem i rakinuti suradnja.

Pulski je prvoligaš tako nakon niza incidenata odlučio raskinuti suradnju s napadačem. Klub više nije mogao trpjeti njegove ispade na treninzima jer se zbog svog osebujnog karaktera često znao zakačiti sa suigračima, a kap koja je prelila čašu bio je posljednji trening na kojem ‘zakačio‘ s jednim od suigrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 09:35