StoryEditorOCM
Domaći nogometNEIZVJESNOST

Dinamo u derbiju ostaje bez važne karike? Čekat će se zadnji čas, ‘modrima‘ je bitno da bude spreman za nedjelju

Piše Sport SD
12. prosinca 2023. - 16:21

Zadnje kolo Supersport HNL-a prije zimske stanke donosi nam najveći derbi hrvatskog nogometa. Hajduk u nedjelju gostuje kod Dinama, a "bijeli" bi s novom pobjedom pobjegli na deset bodova razlike ispred "modrih". Iako momčad s Maksimira ima dvije utakmice manje, jasno je da mogući zaostatak budi sve alarme kod aktualnog prvaka.

Kako pišu Sportske novosti, prvi put je nakon viroze trening s momčadi odradio Martin Baturina, ali će se tek vidjeti hoće li biti spreman za utakmicu s Ballkanijem u četvrtak. Naime, trener Sergej Jakirović ništa ne želi forsirati, jer do odlučne utakmice u Konferencijskoj ligi Martin će imati tek tri treninga, a bolest ga je ipak iscrpila.

Uostalom, Dinamu je bitno da Baturina bude spreman za veliki derbi u nedjelju, jer je u posljednje vrijeme "desetka modrih" znala biti krvnik Hajduka. Forsiranje veznjaka za utakmicu u Konferencijskoj ligi bi bio nepotreban pothvat, a posebno ako tri dana nakon tog susreta slijedi "onaj pravi". Svjesni su toga i u Dinamu... 

Naravno, treba vidjeti kako će se mlada Dinamova zvijezda osjećati do sraza s Ballkanijem, Jakirović i njegov stručni stožer će procijeniti hoće li veznjak biti spreman za posljednje kolo u skupini Konferencijske lige. 

image
Goran Mehkek/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 06:45