StoryEditorOCM
Domaći nogometvatreno krštenje

Dinamo ima maksimalno povjerenje u čovjeka koji danas preuzima važnu ulogu u početnoj postavi!

Piše Davorin Olivari/SN
24. kolovoza 2023. - 17:04

Protiv Sparte starta doba Ivana Nevistića (25), vratara rođenog u Đakovu. Sjajno je branio u Rijeci i Lokomotivi, stigao je u Dinamo prošlog ljeta s aureolom nasljednika Dominika Livakovića. Svi znamo da se radi o vrhunskom vrataru. Ali, eto, stvari se za njega nisu dobro poklopile, Livaković je ostao u Maksimiru. Prošle sezone branio je samo na dvije utakmice, protiv Borinaca u Hrvatskom kupu i protiv Šibenika u HNL-u. Taj ogled protiv Šibenčana, ne računajući branjenje na pripremama u Sloveniji, bio mu je posljednji boravak među vratnicama. Dogodilo se to 14. svibnja, pišu Sportske novosti.

Prije nekoliko mjeseci razgovarali smo s Nevistićem, tad nam je kazao:

- Sigurno da sam sve drugačije zamišljao, ali ispalo je kako je ispalo. Vjerujem da sam na pravom putu i da ću iskoristiti svoju priliku da se svima dokažem kad za to dođe vrijeme. Ja sam ovdje svaki dan, živim za svaki trening i motiviran sam da iskoristim svoju priliku čim ona dođe. Želim svima dokazati da zaslužujem biti dio ovog velikog kluba.

Na pitanje je li spreman biti prvi vratar modrog kluba kad ode Livaković, bio je itekako jasan...

- Apsolutno! Ne želim pričati puno i time se isticati. Želim utakmice i minute. Želim "pričati" na terenu i pokazati da ja to zaslužujem i prije svega dokazati da mogu računati na mene.

Stigao je, eto, i taj dan. Ivan Nevistić postaje prvi vratar Dinama. I odmah ima vatreno krštenje, u važnoj, krucijalnoj Dinamovoj utakmici, jednoj od dvije u kojoj se traži ulazak u Europsku ligu. U klubu nam kažu da je izvrstan na treninzima, da svi u njega imaju maksimalno povjerenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 09:00