StoryEditorOCM
Domaći nogometdruštvene mreže

Dejan Lovren prokomentirao Livajin odlazak iz reprezentacije, bio je kratak

Piše Sport SD
9. listopada 2023. - 07:19

Vijest da Marko Livaja napušta hrvatsku nogometnu reprezentaciju kao grom iz vedra neba uzdrmala je javnost. Loša vijest za reprezentaciju stigla je samo dan uoči okupljanja za dvije važne kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo 2024. protiv Turske i Walesa, koje su na programu sljedećeg tjedna.

U nedjelju popodne na Instagramu napadač Hajduka objavio je:

- Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti.

Među brojnim komentarima ispod Livajine objave našao se i onaj bivšeg hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

- Hvala ti za sve što si dao za Hrvatsku - napisao je Lovren.

Marko Livaja je odigrao 21 utakmicu za reprezentaciju Hrvatske i postigao je četiri gola, a osvojio je i brončanu medalju prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 12:50