StoryEditorOCM
Domaći nogometnije se zaboravilo

Bivši hajdukovac tek se pridružio reprezentaciji, odmah dobio tortu; Evo zašto, nije mu rođendan

Piše HINA
3. lipnja 2024. - 17:49

Na današnjem ručku u taboru hrvatske nogometne reprezentacije u Rijeci priređena je svečanost u čast Marija Pašalića koji se priključio "Vatrenima" pred večerašnju utakmicu sa Sjevernom Makedonijom, objavio je HNS.

Mario je s reprezentativnim suigračima proslavio naslov osvajača Europske lige s Atalantom, a za tu je prigodu njemu u čast napravljena i specijala torta s logom cijenjenom europskog klupskog natjecanja.

image
Dylan Hepworth/Dppi Via Afp

"Dragi Mario, posebno mi je zadovoljstvo da ti u ime svih ovdje prisutnih, stožera na čelu s izbornikom, igrača i svih nas iz logistike, mogu čestitati na velikom uspjehu osvajanjem Europske lige. Svi znamo da je to tek drugi trofej u povijesti Atalante, ali itekako vrijedan, a svi smo mi dosta ponosni jer si bio važan kotačić u tom povijesnom uspjehu kluba. Nadam se da se nećeš naljutiti ako spomenem i Josipa Stanišića, koji je došao do finala, ali netko u sportu i nogometu mora i izgubiti. Tebi stoga, Josipe, posvećujem dio ove torte, a tebi, Mario, želim puno zdravlja, uspješnu novu klupsku sezonu, a uvjerena sam da ćeš na predstojećem Europskom prvenstvu biti važan kotačić u našem konačnom uspjehu”, rekla je team menadžerica reprezentacije Iva Olivari.

Streptokok mu zamalo uništio karijeru pa ga ‘ćopila‘ leđa: ‘Gospa ne bi pomogla‘; bivši hajdukovac sad je osvojio Europu

"Hvala na ovim lijepim riječima. Vjerovali ili ne, prošlo je već deset godina otkako sam u reprezentaciji i uopće nisam imao priliku pričati nešto pred svima vama. Hvala svima na čestitkama, igračima, stožeru, logistici. Drago mi je što smo uzeli ovaj trofej, koji klubu i meni osobno jako puno znači. Žao mi je Stane, ali lijepa je utjeha Bundesliga i njemački Kup, a bit će prilike i za europski trofej. Želim nam svima da ostanemo zdravi do Eura i da ponovno napravimo velike stvari s reprezentacijom," poručio je Mario Pašalić.

Podsjetimo, Atalanta je u finalu Europske lige u Dublinu pobijedila Bayer Leverkusen sa 3-0.

Atalanta je po prvi puta u svojoj povijesti zaigrala u finalu nekog europskog natjecanja i odmah je osvojila premijerni trofej. Ukupno gledano Atalanta je osvojila prvi naslov nakon daleke 1963. godine kada je bila pobjednik talijanskog Kupa.

Pašalić je za momčad iz Bergama zaigrao od 57. minute, dok je na drugoj strani Josip Stanišić bio u udarnoj momčadi Bayera, ali je zamijenjen početkom drugog dijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 11:40