StoryEditorOCM
Borilački sportovi‘grubo buđenje‘

‘Rekao sam da će se Hrgoviću arogancija i umišljenost obiti o glavu, a upravo to se i dogodilo‘

Piše Sport SD
6. lipnja 2024. - 16:00

"Daniel s kojim će se Hrgović boriti nije onaj Daniel s kojim je bio sparirao", rekao je Duboisov trener, Don Charles, uoči meča britanskog i hrvatskog teškaša, a njegove su se riječi, na koncu, ispostavile točnima.

Iako je "El Animal" uoči okršaja u Kingdom Areni uživao status favorita, "Dynamite" je ipak demonstrirao vrhunsku fizičku pripremljenost, agresivnost i srčanost, te na koncu kući otišao s pojasom privremenog IBF-ovog prvaka, a Don Charles se o nanovo očitao o svemu, piše FighSite.

"Još uvijek sam pod dojmom, doista se predivno osjećam. Rekao sam da će ovo biti Danielova vjerojatno najteža borba u profesionalnoj karijeri, i bila je, znali smo da će biti tako, ali smo znali i da će uspjeti, da će dati sve od sebe i doći do pobjede u konačnici. Pobjede nad Hrgovićem i Jarrellom Millerom su ogromne, kada trčite 110 metara s preponama, morate prijeći svaku preponu, a to je upravo ono što Daniel trenutačno radi", rekao je Duboisov trener za Boxing Social pa se osvrnuo na Hrgovićeve izjave uoči meča kojima je nastojao poljuljati samopouzdanje 26-godišnjeg Britanca:

"Samozadovoljstvo je ubojita bolest, a to sam detektirao u Hrgovićevom govoru tijela i izjavama prije meča. Izjavljivao je da će razbiti Duboisa, da će ga razbiti kao što je hrvatska nogometna reprezentacija razbila englesku, da će se umiroviti ako izgubi... govorio je razne besmislice, bio je arogantan i umišljen. Prije meča sam rekao da će dobiti grubo buđenje i da će mu se sve te stvari obiti o glavu, a upravo se to i dogodilo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 16:00