StoryEditorOCM
Borilački sportovine skriva ljubav

Naša zlatna olimpijka iz Knina u ovih se nekoliko dirljivih fotografija sjetila na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Piše Sport SD
5. kolovoza 2023. - 16:37
Zagreb, 211221. Hotel Westin. Veliki dan hrvatskog sporta, svecana dodjela nagrada za najbolje sportasice i sportase Hrvatske u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora. Na fotografiji: Matea Jelic.Ronald Gorsic/Cropix

Matea Jelić, zlatna taekwondoašica s olimpijskih igara u Tokiju, vrlo često na društvenim mrežama dijeli s obožavateljima svoju ljubav prema domovini. Posebno je danas to vidljivo, kada se obilježava Dan pojede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Jelić već duži niz godina živi u Splitu, ali je inače iz Knina. Za svoj rodni grad je jako vezana, pa gotovo svaki vikend odlazi u posjet obitelji i na "punjenje baterija". Na današnji dan prisjećamo se velike vojno-redarstvene operacije "Oluja" u kojoj su Hrvatska vojska i policija oslobodile okupirana područja Republike Hrvatske pod nadzorom pobunjenih Srba, a u ovoj "operaciji" pod hrvatski barjak je ponovno vraćen i grad Knin.

Zbog toga je ovih dana posebno emotivno u Zvonimirovom gradu, a veliku ljubav prema Hrvatskoj je Jelić još jednom podijelila s preko 50 tisuća pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:09