StoryEditorOCM

MMA prvak zabrinut zbog situacije koja se odvijala pred njegovom kućom: ‘Hodao sam s napunjenim pištoljem - spreman!‘

Piše Sport SD
27. ožujka 2024. - 21:59

Ako je suditi prema njegovom posljednjem javnom istupu, Sean O‘Malley jednako je zabrinut za obranu svog doma kao i za obranu svog UFC pojasa. Aktualni prvak u bantam diviziji za potonje se pobrinuo na UFC 299 priredbi kada je jednoglasnom sudačkom odlukom (u revanšu) pobijedio Marlona Veru i tako osigurao svoju prvu obranu naslova. Sada je, međutim, na red došla prethodno spomenuta obrana kućnog praga, a upravo je o tome govorio u epizodi TimboSugarShowa objavljenoj u ponedjeljak, prenosi Fight site.

O‘Malley je, naime, s javnošću podijelio detalje događaja koji se nedavno dogodio ispred njegove kuće, koji ga je potaknuo da se svoju pripravnost podigne na najvišu razinu, a što je uključivalo i korištenje vatrenog oružja.

"Prije nekoliko noći sam šetao oko svoje imovine jer sam primijetio jedan automobil. Hodao sam uokolo s napunjenim pištoljem - spreman. Razmišljao sam, moja obitelj je u kući... To nije igra, nisam znao pokušava li netko nešto učiniti. Provaljeno je u ‘Chitovu‘ kuću, ne želim da mi netko pokuša ukrasti novac. Oni misle: ‘Bogat je, ima novac i sve ostalo, sj**at ću ga!‘ Zato sam sam šetao uokolo sa svojim pištoljem", ispričao je 29-godišnji Amerikanac.

Nije razjašnjeno tko se točno nalazio u automobilu parkiranom ispred O‘Malleyjeve kuće, no UFC-ov prvak naglasio je koliko ga općenito frustrira nedostatak privatnosti i činjenica da mnogi fanovi bez problema mogu stići na njegovu adresu te mu zadirati u osobnu sferu.

"Ljudi stalno pronalaze moju je**nu kuću. To je je**no neugodno. Želim staviti znak na kojem će pisati: ‘Ako prožete ovu liniju, mogli biste biti upucani‘. To su navijači, sviđam im se, u redu, ali to ne znači da možeš je**no doći u moju kuću. Čak i ako ti se sviđam i želiš mi dati poklon, ne dolazi u moju je**nu kuću", zaključio je O‘Malley uz napomenu kako je nedavno zbog neželjenih posjeta postavio i novi sigurnosni sustav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:50