StoryEditorOCM
Splitfacebook drama

U svađu oko splitskog turizma uključio se i Kerum: ‘Neka se Ivošević ne dira u mene...‘ Uputio je i dvije isprike

Piše Split SD
6. travnja 2024. - 11:42

Bilo je živahno jučer na društvenim mrežama splitskih političara. Zaiskrilo je oko turizma, uspoređivao se Split i Dubrovnik, ispaljivali su se statusi na Facebooku između zamjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića i bivšeg gradonačelnika Andre Krstulovića Opare iz redova HDZ-a. Ivošević ga je podboo da je turistički brendirao Split po modelu "dođi i loči" na što mu je on odgovorio da mu je najbolje da se pokrije ušima kad dostigne da Split postane šampion turizma te ga je nazvao "wannabe gradonačelnikom".

Tu Facebook prepirka, naravno, nije stala, opet se javio Ivošević koji mu je uzvratio da osjeća susramlje zbog njegove ostavštine. Dodao je na kraju kako "wannabe gradonačelnik" pozdravlja "protokolarnu lutku Željka Keruma".

E, onda se u priču sa svog Facebooka uključio i sam Kerum.

image
Tom Dubravec/Cropix

- Vidim da Ivošević opet mene spominje. Postoji puno razloga da se ne dira u mene. Prvo ja njega ne spominjem niti me interesira, a drugo postoji sudski proces između nas. Treće i najbitnije, Ivošević je izjavio za medije da sam ja zloćudni tumor.(Ne daj Bože nikome, ni najvećem neprijatelju).

Ja sam čovik koji voli ljude i uvik sam spreman oprostit svakom i uvik sam spreman reći da sam grišija, ka šta je i svak drugi. Ovom prilikom kad već Ivošević spominje Oparu, poručujem da mi je žao što je u natjecanju 2017. godine za gradonačelnika Splita bilo ružnih riči.

Isto kao što mi je žao i 2009. godine u natjecanju s Rankom Ostojićem za ružne riči. Ali to su bile teške utakmice. Koristim ovu priliku da se ispričam obojici suparnika, i Ostojiću i Opari na svemu sto je prišlo miru. Ispričavam se i mojoj i njihovim obiteljima. A šta se tiče politike i izbora siguran sam da će pobijediti bolji! Sa štovanjem, Vaš Kerum! - naveo je u svom statusu.

image
Screenshot/ Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 19:09