StoryEditorOCM
Splitsulude odluke

Stanišić se ruga s vlasti: Neki dan naručio ćevape, žena radi u tri modula, u jednom stavlja ćevape, u drugom ajvar...

Piše T. Ga.
19. listopada 2023. - 23:10

- Sam način priopćavanja ljudima da ostaju bez kruha preko osobnog Facebooka je sramotan - upozorio je na Gradskom vijeću HGS-ov Igor Stanišić i nastavio:

- Zamislimo se da bilo tko od nas tako nešto doživi. Skrivate se iza konzervatorskih smjernica, u biti se radi o osobnom obračunu. Tako je bilo i s komunalnim redom.

Navodi se u tekstu konzervatora kao razlog i "vatreni sukob između EU i Rusije". Evo sada imamo sukob između Izraela i Palestine, hoćemo li isprazniti i Pjacu zbog toga? Ja bih ljudima u podrumima uvjetovao da prodaju hrvatske proizvode umjetničke vrijednosti i tako bih eliminirao bižuteriju.

- Imamo kontinuitet suludih odluka izvršne vlasti. Neki dan sam išao naručiti ćevape. Žena radi u tri modula. U jednom zaprima narudžbe, u drugom stavlja priloge, u trećem naplaćuje.

U prvom modulu mi je stavila ćevape u lepinju i kapulu, a onda je išla u drugi modul po ajvar. Bojao sam se tražiti još i kajmak jer sam se bojao da je više neću vidjeti - opisao je Stanišić situaciju na šaljiv način i upozorio:

- Pričamo samo o rušenju, štekatima i pilanju stupića. O bitnim stvarima za razvoj našeg grada, kao što su izgradnja prometnica, izrada novog GUP-a i slično više uopće ne pričamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:52