StoryEditorOCM
Splitprigovor

Stanišić kontra Puljkovih: ‘Kad se snimalo Ivoševića podnosile su se kaznene prijave, a vi ovo mrtvi hladni puštate!‘

Piše SPLIT SD
7. prosinca 2023. - 11:09

Igor Skoko (Centar) pustio je danas na Gradskom vijeću snimku solinskog gradonačelnika Dalibora Ninčevića sa sjednice skupštine "Vodovoda i kanalizacije" i pitao gradonačelnika ima li kakvih novosti oko stanja u "ViK-u". Istu je zamjenik splitskog gradonačelnika Antonio Kuzmanić objavio na svom Facebook profilu.

Igor Stanišić (HGS) je dobio riječ.

- Ova vlast je dovela dvostruke kriterije do savršenstva. Ako ne opomenete gradonačelnika kad kaže opskuran lik, onda ne bi ni Šutu trebali kad kaže nebitan lik. Kad se snimalo Bojana Ivoševića u Park šumi Marjan podnosile su se kaznene prijave, a vi nama danas mrtvi hladni puštate snimku Dalibora Ninčevića bez njegovog znanja. Kada ste bili na Brdima, zapela mi je izjava da ste rekli redarima da ne pišu građanima kazne jer nemaju gdje parkirati. Zašto diskriminirate građane i u nekim dijelovima dajete nalog da se naplaćuju kazne, a u drugim da se ne naplaćuju. Ja sam za to da se ne naplaćuju kazne jer građanima prvo treba dati alternativnu, odnosno napraviti garaže i parkirna mjesta. Pa ako građani nakon toga ne budu to koristili onda neka se kažnjavaju – kazao je Stanišić. 

Gradonačelnik mu je odgovorio da nikada nije dao nalog redarima da naplaćuju ili ne naplaćuju kazne. Objasnio je da je diskrecijsko pravo redara da po svojoj savjeti odluči hoće li nekoga kazniti ako to ne ugrožava promet. 

- Njihov je posao da rade po svojoj savjesti. Vi niste izgradili niti jednu garažu. Mogli ste, a niste. Mi smo izgradili prvu podzemnu garažu i nastavit ćemo tako – rekao je gradonačelnik. 

- Očito svi lažu, pa i tri medija koja su prenijela tu izjavu, a samo gradonačelnik Puljak govori istinu – odgovorio je Stanišić. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 23:16