StoryEditorOCM
Splitsjednica senata

Splitsko Sveučilište spašava Radmanov MedILS, kreće se u preuzimanje Instituta! Donesene su još i ove odluke...

Piše Split SD
26. ožujka 2024. - 17:33

Na danas održanoj sjednici Senat Sveučilišta u Splitu dao je suglasnost rektoru Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Draganu Ljutiću za poduzimanje svih pravnih i drugih radnji radi preuzimanja znanstvenoistraživačkog rada Mediteranskog instituta za istraživanje života MedILS.

image
Ante Čizmić/Cropix

Također, Senat je dao suglasnost za raspisivanje natječaja za upis studenata u akademskoj godini 2024./2025. na sljedeće doktorske studije: Translacijska istraživanja u biomedicini na Medicinskom fakultetu u Splitu; Tehnologije u pomorstvu na Pomorskom fakultetu u Splitu; te Elektrotehnika i informacijske tehnologije na hrvatskom i engleskom jeziku i Strojarstvo na hrvatskom i engleskom jeziku na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

image
Ante Čizmić/Cropix

Senat je isto tako dao suglasnost za raspisivanje natječaja za upis studenata u akademskoj godini 2024./2025 na sveučilišne specijalističke studije na Ekonomskom fakultetu - Poslovna ekonomija te zajednički studij Ekonomskog fakulteta u Splitu i Medicinskog fakulteta u Splitu Menadžment zdravstvenih organizacija i Management of Healthcare Organizations.

image
Tom Dubravec/ Cropix/Cropix

Senat je potvrdio izbor nastavnika prof. dr. sc. Dražana Jozića (KTF) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor u trajnom izboru; izv. prof. dr. sc. Marije Ćosić (KTF) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor; izv. prof. dr. sc. Ane Kundid Novokmet (EFST) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor; izv. prof. dr. sc. Silvije Golem (EFST) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor; izv. prof. dr. sc. Maje Radman (MEFST) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:22