StoryEditorOCM
SplitSTRAVA I UŽAS

Splićanka šokirana čemu je svjedočila u trgovačkom centru: Uhvatio ga je za vrat, pa izvadio - nož... Bila su to dica!

Piše Split SD
20. srpnja 2023. - 20:37

Mlada Splićanka javila nam se šokirana situacijom kojoj je jučer u popodnevnim satima svjedočila u centru Mall of Split. Čitateljica, čiji su podaci poznati redakciji, priča nam kako je zajedno s dečkom sjedila na drugom katu centra, u tzv. Food Courtu, kada je došlo do neugodne situacije.

- Sjedili ili smo i jeli, kao i svi ostali, no nakon par minuta u oko nam je upala grupa dice od nekih 13,14 godina. Prvo su počeli glasnije razgovarati, baš su se bahato ponašali, ali računala sam pubertetlije, neću se mišat.

Nakon kratke rasprave jedan od dječaka uhvatio je za vrat drugog dječaka iz društva. Ostala sam paf jer se sveo događalo pred našim očima. A tek šoka kad san vidila da iz džepa vadi - nož i stavlja mu ga ispred trbuha! Nismo mogli virovati šta se događa.

Društvo je odjednom užurbano počelo trčati pa se vraćati, unosili su se u lice jedni drugima, naguravali. Izgledalo je kao da su se susrele dvi bande... Ljudi su bili zgroženi, a opet nitko se od straha nije usudio ništa napraviti, nismo se snašli - priča nam Splićanka koja je umjesto policije nazvala info službu centra.

- Javio mi se ženski glas, pitala sam ih imaju li zaštitare na što je odgovorila potvrdno. Prepričala sam joj što se i gdje događa te rekla da hitno nekog pošalju. Zahvalila mi se na informaciji i kazala da će poslati zaštitara, ali nitko nije došao u idućih 15,20 minuta...

Još mi je nervoza kad se sitin toga. Momak je u jednim trenu rekao da će ih on smiriti, ali mu nisam dala, jer ako je neki mulac bio u stanju izvaditi džepni nož i stavit ga nekome pod vrat usred trgovačkog centra, ko zna šta još ima sa sobom. A najgore od svega šta se radi o totalnim mulcima, nisam sigurna jesu li šestaši ili možda sedmaši... - ispričala nam je čitateljica.

Kaže kako je centar i inače pun grupica djece koja tamo provode slobodno vrijeme. Najviše ih bude upravo na Food Courtu jer su tamo fast foodovi, ali dodaje kako ih zna vidjeti i po unutarnjim stepenicama centra te na krovu i parkingu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:56