StoryEditorOCM
SplitTEŠKI FEJK

Puljak je Splićanima obećao ‘najbolji i najljepši poklon‘. Zašto je njegovo obećanje primjer teške političke besmislice?

Piše Sandi Vidulić
21. ožujka 2024. - 08:11
Ivica Puljak najavio je nešto što se neće dogoditi. Nema nikakve stavke u proračunu koja se odnosi na izgradnju reprezentativne zgrade na Duilovu...Tom Dubravec/Cropix

Spektakularnu obavijest doznali smo od gradonačelnika Ivice Puljka, a ona glasi da će se za pet godina dogoditi "najbolji i najljepši poklon za građane Splita". Što bi to bilo? Riječ je o velikom projektu na Duilovu koji bi se izgradio na prostoru od plaže za osobe s invaliditetom do hotela "Duilovo". Na toj lokaciji bi se smjestili akvarij, Pomorski muzej i Prirodoslovni muzej.

– Ta zgrada bi se vidjela s mora i ista bi bila reprezentativna za ovakvu vrstu institucija. Taj projekt već sada razvijamo i uskoro ću se sastati s ravnateljicom kako bismo dogovorili sve što moramo dogovoriti te kako bismo zadovoljili sve zahtjeve muzeja. Ja se nadam da ćemo 105. rođendan dočekati tamo – najavio je "najbolji i najljepši poklon" Puljak.

Je li ovo obećanje dano s namjerom da se o...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:45