StoryEditorOCM
SplitPRIKOČITE

Dvije prometne u Splitu, najprije na Visokoj, pa na Sirobuji... Jedna osoba završila u bolnici. Policija traži očevice

Piše Božidar Lončar
5. ožujka 2024. - 18:57

Dvije prometne nesreće u jako kratko vremena poremetile su redovan promet u predgrađu i na izlazu iz grada i to taman u vrijeme po završetku radnog vremena kada i nastanu gužve zbog povratka kući.

Kako su nam potvrdili iz policije, malo prije 15 sati na križanju Vukovarske i Ozaljske ulice došlo je do sudara u kojoj su sudjelovali vozač osobnog automobila i motocikla. Jedna je osoba prevezena u bolnicu, a na mjestu događaja je obavljen očevid.

- Kako bi se utvrdile okolnosti nastanka prometne nesreće pozivamo očevice da se jave u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81 osobno ili na brojeve telefona 021/504-010, 021/504-036 - apelitali su iz PU SD.

Iz KBC-a su nam odgovorili kako je pacijent 1993. zaprimljen na OHBP u popodnevnim satima te je izvan životne opasnosti s lakšim ozljedama glave. Došlo je do prijeloma maksilarnog sinusa između nosa i čeljusti. Obrada je u tijeku, te će se naknadno odlučiti o hospitalizaciji i potrebi za operacijom.

Nešto poslije 15 sati, oko 15:20 PU SD je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći dva vozila na brzoj cesti na Sirobuji između Lidla i križanja za TTTS put Omiša. Nije bilo ozlijeđenih kao ni prometne regulacije.

image

Prometna na Sirobuji

Čitatelj/Slobodna Dalmacija
image

Prometna na Sirobuji

Čitatelj/Slobodna Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:27