StoryEditorOCM
SplitJe li ovo moguće?!

Pogledajte sudnicu u novoj zgradi suda u Splitu: ‘U tu ćibu mora stati najmanje 6 osoba, u to su ulupani milijuni eura‘

Piše Split SD
17. siječnja 2024. - 19:13

Pogledajte sliku jedne "velike" i " prostrane" sudnice, točnijeg naziva ćibe u kojoj će narednih godina raditi parnični suci s preko 40 godina svog radnog staža - napisala je jedna čitateljica u vezi preseljenja Općinskog suda u Splitu u novu zgradu u Gundulićevoj ulici.

U prilogu je poslala fotografiju te ćibe.

- U njoj će se održavati rasprave u predmetima u kojima je najmanji broj stranaka dvoje. Pa kada uzmete u obzir da će te dvije stranke doći na raspravu u pratnji svojih odvjetnika, dakle dolazimo do ukupne brojke od 4, plus sudac i tajnica, to je 6. Vidljivo je da sve te osobe neće moći stati u tu ćibu. Pitam se samo kada budu rasprave u kojima ima više od 10 stranaka, di će ti ljudi stati? Jedina solucija im je čekati ispred vrata na hodniku, što je smiješno i bizarno za zgradu u koju su ulupani milijuni eura - napisala je čitateljica u emailu, te dodala:.

- Tko bi jedva čekao preseljenje s Dračevca na kojem i helikopter možeš parkirati u bilo koje doba dana, dok će se 300 djelatnika s Općinskog suda svako jutro "boriti" za parkirno mjesto sa zaposlenicima susjednog Županijskog suda i ODO-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:56