StoryEditorOCM
Splitto doba godine

Počinje Adventska fjera na Zvončacu: manifestaciju otvara Vesna Pisarović, a najavljen je i nastup brojnih zvijezda

Piše Petra Klarić
28. studenog 2023. - 11:06

Nadamo se da ste pripremili kape, šalove, rukavice i dobru volju jer će koncertom Vesne Pisarović ovoga petka, 1. prosinca, službeno početi ovogodišnja Adventska fjera na Zvončacu. 

Event zona Kolur- Zvončac za vrijeme adventa “obući” će se u božićno ruho, a posjetitelje očekuju razne poslastice, svjetlosne instalacije, koncerti i druga prigodna događanja. Na lokaciji je za potrebe Adventske Fjere postavljen veliki šator pa dobru zabavu neće omesti ni vremenske neprilike. 

- Nakon Split Park Festivala, Kolur Open Aira i Beer Đira, vrijeme je da Kolur-Zvončac zablista u božićnom ruhu i postane omiljena splitska adventska lokacija. Uz svakodnevni program resident DJ LIXON-a, za izvrstan provod pobrinut će se Diktatori & Giuliano, Silente, Psihomodo Pop, Neno Belan, Vesna Pisarović, Vojko V te mnogi drugi - poručili su organizatori. 

Radno vrijeme Adventske fjere preko tjedna će biti od 17 sati do ponoći, a vikendom od 11 do ponoći. Ulaz će za posjetitelje biti besplatan svakog radnog dana, dok će se za koncerte morati kupiti ulaznice. Detaljan program možete pronaći na Facebook stranici Kolur - Zvončac

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:27