StoryEditorOCM
SplitUlaz je besplatan

Ovog petka na Zvončacu ‘nema priše kad je fjera‘: Kuzma & Shaka Zulu pripremaju noć za pamćenje!

Piše Split SD
2. kolovoza 2023. - 08:18

Nastavlja se spektakularan program na omiljenoj ljetnoj pozornici! U sklopu Kolur Open Aira, rap-reggae-dance-italo-disco senzacija Kuzma & Shaka Zulu, nakon dugo vremena u Split donosi "prva liga" atmosferu.

"Majstori sa mora", "Jedna mala Iva", "Lito ide mala", "Ruke Gore" ili "Popij pivu, skoči u Rivu" samo su neki od hitova koji su obilježili trideset godina karijere Kuzme & Shaka Zulua, a njihovi nastupi uvijek su doživljaji za pamćenje.

- Mislim da je tajna u tome da imamo puno hitova, odnosno pjesama koje svi znaju, čak i ako nisu imale videospot i nisu bile singlovi s velikim airplayem. Drugo, kako smo stalno van marketinga, ispada da se ne namećemo, nego više pružamo nego šta pričamo. Onda netko prvi put dođe na koncert i oduševi se, pa dolazi opet i dovede još prijatelja sa sobom – poručio je popularni dvojac.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, koncert počinje u 20 sati, a zona Kolur Zvončac je otvorena već od 17 sati, za one koji se žele zagrijati uoči nastupa "doktora pukuća" koji ne kriju kako obožavaju nastupati pred svojom publikom.

- Splitska publika je zahtjevna i prihvate te i vole samo ako je to ono pravo, nikakva gluma, samo prava sirova energija, a to smo mi. Pripremili smo im puno ljeta, veselja, dobre energije, osmjeha, ljubavi i plesnog ritma za top zabavu!“ – zaključuju Kuzma & Shaka Zulu.

Kolur Open Air je, osim po unikatnom uređenju, poznat i po originalnoj gastronomskoj ponudi. Od azijskih delicija, preko koktela s potpisom, do klasičnog burgera, svi ukusi su jednako zastupljeni, kako ništa ne bi stalo na put savršenom provodu.

Zona Kolur Zvončac je otvorena svakog dana, na legendarnoj lokaciji koja već generacijama pruža idealnu kulisu divnim splitskim noćima, a sam Kolur Open Air traje do 28. kolovoza.

Nakon Kuzme & Shaka Zulua, s posebnim se nestrpljenjem očekuje i koncert Prljavog kazališta, 14. kolovoza, a sve informacije o Kolur Open Airu možete pronaći na Instagramu i Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:08