StoryEditorOCM

Ovo se ne propušta! Konferencija Toni Milun 2.0 u rujnu dolazi u Split

Piše PR
20. srpnja 2023. - 13:53

Kroz 8 dana konferencije ispunjene s više od 50 predavanja, radionica, panela i drugih atraktivnih formata očekuje se i dolazak više od 2500 građana. Koristili smo dokazani recept od prošle godine - 30 posto teorije objašnjene na skroz jednostavan način, dok ostatak sadržaja čine praktični primjeri, alati i metode koji doprinose boljem upravljanju osobnim i poslovnim financijama.

Toni Milun, najpoznatiji hrvatski financijski vloger i omiljeni profesor matematike, nastavlja svoju misiju financijskog opismenjavanja. Nakon prošlogodišnje rasprodane zagrebačke konferencije, ove se godine odlučio na organizaciju dvodnevnog događaja, i to u četiri najveća hrvatska grada pod svečanim pokroviteljstvom Ministarstva financija.

Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 održat će se 8. i 9. rujna u Zagrebu, 15. i 16. rujna u Splitu, 22. i 23. rujna u Osijeku te 29. i 30. rujna u Rijeci. Organizator je agencija Meritum koja vodi Tonijeve projekte, a organizacijski partner Vrh komunikacije iz Splita.

image
Karlo Šutalo/DOKU FILMS

Što je obilježilo njegove poduzetničke početke, koje je financijske pogreške napravio te što je iz njih naučio Toni Milun će otkriti u posebnim predavanjima i radionicama koje je za svoju publiku brižno pripremao cijelu godinu. Pokazat će i koje su njemu bitne računice kada je riječ o poslovnim financijama, ulasku u rizične projekte ili upravljanju novcem tvrtke te koje računice moraju ‘štimati’ kad je riječ o vođenju osobnog budžeta, planiranju mirovine, štednji ili zaduživanju kroz kredite.

Milun će pred publikom voditi i posebne 1 na 1 intervjue u kojima će uz pomoć stručnjaka diljem Hrvatske otkrivati korisne informacije iz domene osobnih i poslovnih financija.

image
Filip Bašić/DOKU FILMS

- Iznimno me veseli da ćemo kroz cijeli rujan financijsku pismenost kao temu donijeti u svaki dom lijepe naše. Zahvalio bih prije svega građanima koji prate i podržavaju naš rad, šalju svoje primjere i iskustva što se tiče financija. Na taj način omogućavaju nam da sve što radimo, od snimanja videa za YouTube preko konferencije, bude puno konkretnih primjera. Zahvalio bih i medijima koji prate ovu važnu temu te sponzorima bez koje ove konferencije ne bi bilo moguće organizirati. Nadam se da ćete ih nabrojati, jer apsolutno zaslužuju biti spomenuti: Finax, Centar Zlata, Fina, UNIQA osiguranje, Grad Rijeka, Eurovilla, Kontroling Kognosko, P2P Finance, Končar, Entrio, Algebra, Gaurus, Go2Digital, Division OOH te Julius Meinl u čijoj ćemo kavi uživati na konferenciji, izjavio je Toni Milun, pripremajući se za ovogodišnju Konferenciju financijske pismenosti.

Prvi dan splitske konferencije posvećen je poslovnim financijama, a više od 10 istaknutih predavača podijelit će svoja znanja i iskustva sa splitskom publikom. Marko Vučić pričat će o 7 načina financiranja rasta vašeg biznisa, a Tamara Vrhovec Sekač objasnit će kako pomoći svojim radnicima u ostvarivanju bolje mirovine.

image
Filip Bašić/DOKU FILMS

Nikola Mujdžić Reščić iz Meritum komunikacija, glavni organizator konferencije osvrnuo se na prodaju ulaznica.

- Broj ulaznica po danu je osiguran za samo 300 osoba. Jako smo zadovoljni interesom javnosti do sada. Zagreb je skoro rasprodan, Split i Osijek se brzo popunjavaju, a Rijeka ih prati kao zadnja konferencija po redu. Oni koji već sada odluče kupiti ulaznicu, osigurat će svoje mjesto na konferenciji i uštedjeti do 70 eura. Imamo i posebne uvjete za tvrtke koje bi svojim zaposlenicima željeli osigurati ulaznice. Pozivamo da nam se jave na info@meritum.group, kazao je Nikola Mujdžić Reščić.

Dugogodišnja menadžerica Snježana Bahtijari, danas tražena mentorica poduzetnicima, skupa će s Jasminkom Rojko, financijskom i ESG konzultanticom ponuditi posebnu poslasticu. Kroz interaktivna predavanja u svakom će gradu publici prenijeti praktične savjete za nužne promjene vezane uz pripremu kompanija za uvođenje i iskorištavanje svih dostupnih benefita održivog razvoja, posebice financiranja projekata, što bez implementacije europske regulative održivog razvoja uskoro neće biti moguće.

Saznat ćemo i koja su naša potrošačka prava u odnosima s bankama, kako dobiti povoljniji kredit, o čemu voditi računa kod bilo kakvog oblika zaduživanja ili pak kako povećati kreditnu sposobnost, a bavit ćemo se i važnom temom rasta cijena i kupovine nekretnina.

image
Filip Bašić/DOKU FILMS

Drugi dan splitske konferencije posvećen je osobnim financijama, a na što paziti prilikom uzimanja kredita objasnit će Anita Perkov Kalebota i Srđan Kalebota. Od ostalih tema vrijedi izdvojiti predavanje o nekretninama i odgovor na pitanje kako jeftinije kupiti stan ili kuću. Tema štednje uvijek je aktualna, a Josip Kokanović pričat će o štednji u zlatu i svemu što trebate znati o ovoj temi.

FINAX je pak za sve gradove pripremio edukaciju za poslodavce koji mogu iskoristiti porezne olakšice kako bi svojim djelatnicima uplaćivali europsku mirovinu. Uz to, posebno predavanje pripremljeno je i za građane koji su se odlučili samostalno pobrinuti za svoju mirovinu pa će im se objasniti neke od opcija investiranja.

Early bird ulaznice za prvi dan konferencije i poslovne financije dostupne su na linku, a ulaznice za drugi dan i teme osobnih financija pronađite na linku. Early bird ulaznice u prodaji su do 20. kolovoza.

Građani mogu postati i članovi Toni Milun Friends Cluba te ostvariti popust na kupovinu ulaznica. Za više informacija posjetite web stranicu www.tonimilun.hr/konferencija gdje već sada možete vidjeti dio programa koji organizatori ove godine pripremaju.

 

Ostale teme od posebnog interesa za građane i poduzetnike bit će objavljene u kolovozu. Svi koji žele biti u tijeku s najnovijim informacijama mogu zapratiti Tonija Miluna na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 13:04