StoryEditorOCM
SplitJe li to moguće?

Ostavila dijete zaključano u autu u garaži trgovačkog centra i otišla u šoping? Splićanin šokiran maminim objašnjenjem

Piše split sd
26. lipnja 2023. - 22:56
Djevojčica u splitskoj garaži je, tvrdi očevidac u Facebook grupi, bila ostavljena i žedna (ilustracija)Mauricio Lima/Afp

Čini se nevjerojatnim, ali ma koliko puta se neke stvari ponavljaju, one ipak ne dopiru do svijesti svih zainteresiranih. Makar pritom bila riječ o važnim stvarima, najvažnijima čak.

A teško da može biti nešto važnijega od života djeteta i njegovoga ostavljanja u automobilu. Unatoč teškim, pa i nesretnim, i to nedavnim slučajevima, još uvijek se to može dogoditi. I kao što bi se moglo razumjeti kada se nesretan događaj dogodi zbog užurbanog i stresnog ritma suvremenoga života, puno je teže shvatiti kada je razlog za to šoping.

A takav se, srećom ne nesretni slučaj dogodio u Splitu. Zabilježio je to jedan korisnik i objavio u Facebook grupi "Policija zaustavlja Split i okolica".

On navodi da je parkirajući automobil u prizemlju garaže "City Malla" u Splitu vidio djevojčicu zaključanu u automobilu, zatvorenih prozora. "Viče iznutra da je žedna. Čekamo kraj auta par minuta u nevjerici, a nigdi nikoga. Tija san slikat auto i table i javno objavit. Sreća žena je otišla u Cityja i našla mamu koja je bezobzirno obavljala šoping i još pametuje u stilu: ‘Mala nije tila izać iz auta‘.

image

Dramatična objava navodnog očevica slučaja
 

Screenshot Facebook Policija zaustavlja Split i okolica

Ne idu mi u glavu ovakvi roditelji. Nije prigodno životinju ostavit u autu zaključanu, a kamoli malu curicu zatvorenih prozora u podrumu garaže pune ispušnih plinova", zapisao je taj korisnik u Facebook grupi prigodnog naslova "Policija zaustavlja Split i okolica".

Bilo bi normalno da i policija pročita taj status i u Splitu i okolici zaustavi mamu u takvoj vrsti nekontroliranoga šopinga prije nego što dijete ostavi u kontroliranim uvjetima. Ovaj put stvar su spasili savjesni ljudi, o drugačijem scenariju ne želimo ni razmišljati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:13