StoryEditorOCM
Splitkakav bezobrazluk

Obraz đon! Pogledajte kako je ovaj ‘genijalac‘ na Plokitama blokirao automobil na parkiralištu! Zaludu su mu trubili

Piše Frano Kiso
7. travnja 2024. - 22:22

Splitski problemi s parkingom nisu nikakva novost, no svejedno nas tu i tamo iznenadi bezobrazluk vozača koji u nedostatku adekvatnih parkirališta izmišljaju nova mjesta za svoje limene ljubimce.

Pritom nerijetko uništavaju zelene površine ili blokiraju prolaz pješacima i drugim vozilima, a jedan takav slučaj se dogodio i na Plokitama te je na Facebook stranici "Građanska inicijativa Naprid Plokite naprid Siromašna" osvanula zanimljiva objava naslovljena - fala im.

- Nedostatak parkirnih mjesta na Plokitama, kao i u cijelom gradu je odavno poznata stvar. Da se susjedi kako kod nebodera na početku, tako i pri vrhu Iločke navečer međusobno zagrađuju automobilima je također poznata stvar. Međutim, kad te netko ovako onemogući izaći s parkinga neodgovornim parkiranjem, onda svaki komentar postaje suvišan - piše na stranici te su priložili fotografije na kojima je vidljivo kako je blokiran izlaz automobilu.

- Ni desetak minuta sirene nije pomoglo. Građaninu s početka Đakovačke nije preostalo ništa nego zamoliti prijatelja da ga preveze da ne zakasni svojoj momčadi na malonogometnu utakmicu zbog ovog "nesportskog" ponašanja pojedinih vozača iz susjedstva - zaključuju priču o još jednom slučaju prometnog bahatluka na splitskim parking površinama.

image
Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:07