StoryEditorOCM
Split12. rotary forum

Niz uglednih predavača govorit će ove subote u MEDILS-u o ulozi umjetne inteligencije u našoj budućnosti

Piše VIJESTI SD
21. veljače 2024. - 17:15

"Umjetna inteligencija: stvaranje novih obzora" - tema je 12. Rotary Foruma u organizaciji Rotary Klub Split koji će se održati u subotu, 24. veljače 2024. godine, od 9 do 13:45 sati u MEDILS-u (Mediteranski institut za istraživanje života), na adresi Šetalište Ivana Meštrovića 45, Split.

Forum će okupiti istaknute stručnjake iz područja umjetne inteligencije kako bi podijelili svoja znanja i perspektive o utjecaju AI-a na društvo, poslovanje i svakodnevni život. Cilj organizator je potaknuti dijalog i razumijevanje o AI tehnologijama i njihovom značaju za budućnost.

Ovogodišnji forum donosi jedinstvenu priliku za upoznavanje s vodećim stručnjacima i

praktičarima u polju umjetne inteligencije. Ivan Biliškov, direktor Codeasyja i osnivač AI startupa Necogi, približit će kuda ide razvoj AI-ja, Anja Barešić s Instituta Ruđer Bošković istražit će primjenu AI-ja u medicini, dok će Martina Silov, predsjednica CroAI-ja, govoriti o tome što se na ovom polju događa u Hrvatskoj.

Jan Štedul predstavit će svoje inovativne pristupe u AI marketingu, a Jelena Jelušić, s bogatim iskustvom u upravljanju ljudskim potencijalima, istražit će utjecaj AI-a na radnu psihologiju. Ernest Vlačić i Saša Mladenović će govoriti o utjecaju AI-ja na obrazovanje.

image

ILUSTRACIJA

Jens Buttner/Dpa Picture-alliance Via Afp

Rotary Klub Split poziva širu javnost, a posebno poslovnu i akademsku zajednicu te mlade ljude da se pridruže ovom važnom dijalogu kroz seriju predavanja i panel diskusiju o AI tehnologijama koje će oblikovati naše sutra.

Ulaz je besplatan, osiguran je i parking na lokaciji, a više u predavačima i rasporedu pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 14:33