StoryEditorOCM
SplitFACEBOOK DRAMA

Ivošević okrivio Oparu za ‘dođi i loči‘ oblik turizma, on mu uzvratio: ‘Bojane, dok ovo ne postigneš, poklopi se ušima‘

Piše Split SD
5. travnja 2024. - 20:59

Ništa slađe od političke prepirke na Facebooku. Ovoga puta su glavni akter dogradonačelnik Bojan Ivošević i bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Tko je prvi počeo? Ovoga puta Ivošević koji je objavio status u kojem Oparu optužuje da je kriv za "dođi i loči" model splitskog turizma.  

- Gospodin Franković nastavlja pljucati po ostavštini gospodina Krstulovića Opare i načinu na koji je HDZ turistički brendirao Split tzv. "dođi & loči" model. Nemam potrebe komentirati njihove unutarstranačke obračune, ali ću komentirati činjenicu da otkad se krenulo s uvođenjem reda u Split i mijenjanjem odluka Grada Splita, radi usmjeravanja turizma u jednom održivom smjeru, svi rekordi se ruše - započeo je dogradonačelnik i kao dokaz priložio sliku grafikona koji prikazuje kretanje dolazaka i noćenja u prvom kvartalu 2019. godine te brojke otkad je nova gradska uprava na čelu Grada Splita za isti period.

image

Prvi status Ivoševića

Facebook/bojan Ivošević/

Kazao je da se radi o povećanju dolazaka od 38,5 posto van sezone. 

Opara je ubrzo reagirao te kazao Ivoševiću da se, za sada, poklopi ušima. 

- Bojane Ivoševiću, kada Split opet ovo postigne i postane apsolutni prvak turizma u Hrvatskoj onda se javi, a do tada se poklopi ušima i pokušaj bar malo oživit opustjeli grad i vratiti radna mjesta koja ste uništili. Smanjite uvedene maksimalne paušale iznajmljivačima i ne favorizirajte samo podobne ugostitelje - poručio je Opara i priložio link iz 2017. godine kada je Split proglašen apsolutnim šampionom turizma u Hrvatskoj.

image

Status Andre Krstulovića Opare

Facebook/andro Krstulović Opara/

Ivošević je uskoro uzvratio udarac i kazao da osjeća susramlje.

- Može li netko objasniti gospodinu Krstuloviću Opari da je on postao gradonačelnik usred turističke sezone 2017. godine i da nikakva nagrada vezana za turizam te godine nema veze s njegovim radom i politikama. Osjećam susramlje. Njegova ostavština nakon četiri godine mandata je Split na listama s Ibizom i drugim party destinacijama.

Čestitam. Što se tiče kritika na maksimalni paušal na apartmane u zoni A, podsjetit ću ga da gospodin Franković također ima maksimalni paušal na apartmane u zoni A, pa možemo zaključiti da nakon što je gospodin Franković ispljucao ostavštinu gospodina Krstulovića Opare sada gospodin Krstulović Opara pljuca gospodina Frankovića - poigrao se dogradonačelnik riječima i dodao da "wannabe" gradonačelnik pozdravlja protokolarnu lutku Željka Keruma. 

image

Status Andre Krstulovića Opare

Facebook/andro Krstulović Opara/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:27