StoryEditorOCM
Splitgotov s iskazom

Ivošević o napadu: ‘Triput me pokušao udriti šakom u glavu pa mi zaprijetio da će me riješiti‘

Piše g.r.
29. lipnja 2023. - 22:22

Nakon popodnevnog incidenta, Bojan Ivošević nam je opisao kako je došlo do sukoba te kako se osjeća zbog čitave situacije. 

- Nakon što smo danas bili u gradu s komunalnim redarima, ja sam sjeo u jedan ugostiteljski objekt. Nakon nekog vremena je, iz ugostiteljskog objekta pored, izašla jedna od zaposlenih osoba i prošla kraj mog stola dobacujući i provocirajući. Ja sam to ignorirao. Kasnije je isti opet pristupio i verbalno vrijeđao, a u konačnici i fizički nasrnuo, što je rezultiralo sa tri pokušaja udarca šakom u glavu koja san, na sreću, mlad sam, izbjegao. Među salvom uvreda te osobe je bila i prijetnja da će me "rješiti", radi čega sam, praktički, i otišao u Prvu policijsku postaju i prijavio ga.

Među upućenim komentarima, kaže dogradonačelnik, se dalo primjetiti da je dotični imao stanovitih problema s novom odlukom o komunalnom redu.

- Kako da kažem... Mi smo već na to navikli... Bude tu raznih prijetnji i poluprijetnji radi posla kojeg obavljamo, samo one neozbiljnije ne prijavljujemo. Ovdje se, eto, dogodilo da je netko sa riječi prešao na djela, ali ništa što bi nas trebalo pokolebati. To je nešto što smo prihvatili s danom kandidature, sastavni dio posla i rizik s kojim se moramo nositi, ali ništa što će utjecati na naše daljnje političke odluke. 

Ivošević je dao natuknuti da primjedbe nisu dolazile zbog objekta u kojem je napadač trenutno zaposlen, već zbog jednog drugog. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:25