StoryEditorOCM
Splithoće li je tko?

Indijski radnik na splitskim ulicama našao bolesnu mačkicu i donio je u stan. Sada je se mora riješiti i moli za pomoć

Piše split sd
14. studenog 2023. - 23:07

Na Facebook stranici Street Cats of Split je večeras osvanula jedna zanimljiva objava. Naime, u njoj radnik iz Indije, koji trenutno radi u Splitu i živi u smještaju s osam ljudi, opisuje kako je na ulici pronašao onemoćalog mačića. Ne znajući što bi s njim, smilovao mu se i donio ga u stan.

- Bila je jako mala i na očima joj se vidjelo da je bolesna, vjerojatno zbog kiše ili nečega, stvarno ne znam. Pitao sam neke ljude koji rade sa mnom (Hrvati) mogu li je uzeti. Svi su rekli da ne mogu, jer već imaju mačke, a većina njih unajmljuje stanove u kojim kućni ljubimci nisu dobrodošli. Tako da sam je dva dana skrivao ispod kreveta i hranio je mačjom hranom. Dobra stvar je što nije previše mjaukala - napisao je Indijac.

Onda je, vjerojatno danas, mačku uočio stanodavac i rekao udomitelju da je se riješi. Osim toga, ni cimeri mu nisu bili oduševljeni s idejom suživota s kućnim ljubimcem.

- Odveo sam je veterinaru, dali su joj neke lijekove i sada moram pronaći način da je odvedem nekome tko se može brinuti o njoj. Ona je stvarno dobra mačka, molim vas pomozite mi da joj pronađem dom. Stvarno je ne mogu zadržati, bit ću prisiljen ponovno je vratiti na ulicu - objasnio je dobročinitelj.

Zasad se u komentarima nitko nije javio da preuzme mačkicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:38