StoryEditorOCM
SplitDvomjesečni radovi

Građani na istoku Splita, naoružajte se strpljenjem. Nakon Uskrsa kreću veliki radovi i nova regulacija prometa

Piše SPLIT SD
29. ožujka 2024. - 20:01

U sklopu "Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin“ u tijeku su radovi u naselju Stobreč koji su dio ugovora „Spoj sustava odvodnje južnog sliva Grada Splita na UPOV Stupe i dogradnja podmorskog ispusta Stobreč“.

Iz ‘Vodovoda‘ napominju da su radovi u Ivankovoj ulici podijeljeni su u osam faza radi što manjeg ometanja prometa i stanovnika, a ukupna dužina rovova iznosi 704 metara. Prva i druga faza odvijaju se u Ivankovoj ulici od kućnog broja 122 do križanja s glavnim krakom ulice.

Zbog svega toga u utorak, 2. travnja 2024. godine uvodi se privremena prometna regulacija u Ivankovoj ulici u naselju Stobreč, od kućnog broja 122 do križanja s glavnim krakom ulice.

image
Vodovod i kanalizacija

- Privremenom prometnom regulacijom predviđeno je zatvaranje ove dionice za prometovanje vozila. Planirano trajanje radova je do 15. lipnja 2024. godine. Svi stanari predmetnih lokacija pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti - pišu iz ‘Vodovoda i kanalizacije‘.

"Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin“ investicija je vrijednosti preko 237 milijuna eura, a provedbom ovog projekta ispunit će se EU standardi u vodno-komunalnim djelatnostima.

image
Vodovod i kanalizacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:39