StoryEditorOCM
Splitmarijana i ivica

Bračni par Puljak držeći se za ruke ušetao na glasačko mjesto, pao je i selfie: ‘Noćas sam spavao snom pravednika...‘

Piše Tanja Gattin
17. travnja 2024. - 10:44

Splitski gradonačelnik i predsjednik Centra Ivica Puljak i njegova supruga saborska zastupnica Marijana Puljak u srijedu malo iza 10 sati su, držeći se za ruke, prošetali do biračkog mjesta u Osnovnoj školi Žnjan-Pazdigrad gdje su glasali na parlamentarnim izborima.

image
Tom Dubravec/Cropix

Nakon što su obavili svoju građanski dužnost, Marijana Puljak je sa suprugom snimila selfije i kratki video za društvene mreže.

Potom je Ivica Puljak dao izjavu.

- Danas je dan kada građani Hrvatske odlučuju o sudbini Hrvatske. Zato pozivam sve građane, izađite na izbore i izaberite Hrvatsku kakvu vi želite - rekao je Puljak.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Odgovarajući na pitanja novinara kazao je da je sinoć spavao snom pravednika.

- Dobro sam spavao. Ovo je festival demokracije i siguran sam da će građani izabrati Hrvatsku kakvu oni žele i to će biti najbolja Hrvatska.

Dodao je da nema posebne izborne rituale.

- Ujutro se probudimo, sredimo i onda idemo na glasanje. I onda čekamo rezultate. To je uglavnom ono što radimo taj dan - rekao je splitski gradonačelnik odgovarajući na pitanje.

Potom je sa suprugom ispred škole čekao da glasa i njihova kćerka, nakon čega su se uputili u Zagreb gdje im je izborni stožer i gdje će večeras čekati rezultate.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 10:45