StoryEditorOCM
SplitANTE, OPROSTI...

Bivši Puljkov partner ispričao se kolegi: ‘Nagovarao sam ga da ostane na listi, zbog njega je Marijana ušla u Sabor‘

Piše Split SD
31. srpnja 2023. - 12:45

Županijski vijećnik stranke Pametno za Split i Dalmaciju Jakov Prkić javno se ispričao bivšem vrgoračkom gradonačelniku Anti Praniću i prisjetio se predizbornih dana 2020. godine.

- Sve što je Ante rekao je istina. Ispričao sam mu se barem deset puta što sam ga tih predizbornih dana 2020. nagovarao da ostane na listi za 10. izbornu jedinicu. Ne znam je li taj razgovor bio presudan, ali Ante je ostao i zahvaljujući njegovim glasovima Marijana je ušla u Sabor.

Čim je izabrana, komunikacija u Whatsapp grupi kandidata s liste je utihnula. Puljci su jedva pristali (nakon mog upornog traženja) na zajedničko druženje kandidata u Vrgorcu na kojem se jasno vidjelo kako se bračni par distancira. Tu je Ivica iznio svoj plan o ujedinjenju stranaka Pametno, Fokus i Stranke s imenom i prezimenom. Vidi se kako je to na kraju završilo. Ante je rijetko dobra, poštena i vrijedna osoba. Ante, oprosti - napisao je Prkić.

Podsjetimo, bivšeg vrgoračkog gradonačelnika Antu Pranića (NLM) nije iznenadio raskol na relaciji gradonačelnik Ivica Puljak - pročelnica Maja Đerek. Za Slobodnu Dalmaciju je prije nekoliko dana rekao da mu je najveća politička greška bila trenutak kada je podržao Marijanu Puljak da zahvaljujući glasovima iz Vrgorca i okolnih mjesta uđe u Sabor.

image

Jakov Prkić: ‘Ante je rijetko dobra, poštena i vrijedna osoba. Ante, oprosti‘

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:17