StoryEditorOCM
Splitiz magle na sunce

Ajmo svi, javite se u udrugu ‘Help‘! Novi volonteri stigli su iz Zenice, no posla ne manjka, ako još netko želi dat ruke

Piše Mia Uzinić
5. ožujka 2024. - 22:19

Lijepe vijesti stižu iz splitske udruge "Help" u čiji tim je stigla grupa volonterki i volontera iz Bosne i Hercegovine. S njima će biti punih devet mjeseci, a dolaze u sklopu programa EU snage solidarnosti. Radi se o programu  Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

image

Volonteri udruge Help iz BiH

Facebook/help-udruga Za Pomoć Mladima/

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine.  Program je namijenjen i organizacijama  koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

image

Volonteri udruge Help iz BiH

Facebook/help-udruga Za Pomoć Mladima/

- Iz zeničke magle ravno na splitsko sunce. Dvoje će volontirati kod nas, a dvoje u Splitski skautski zbor. Odlična su ekipa, veseli i lagani, pravi Bosanci. Odmah po dolasku savladali su osnove: uvijek nosi očale za sunce, kavu pij najmanje pola sata i ne zaboravi - pomalo. Imamo neki osjećaj da će se savršeno uklopit - pišu iz "Helpa".

image

Volonteri udruge Help

Facebook/help-udruga Za Pomoć Mladima/

Osim inozemnih volontera, pomažu im i ovi "domaći", a ako netko od vas želi dati ruke, posla nikada ne manjka. U potrazi su za osobama koje žele volontirat, raditi s mladima, držati radionice, organizirati javna događanja ili pomoći pisat projekte, zabavljati se i upoznat nove mlade ljude, slobodno im se može  javiti u inboks ili na mail helpstranica@gmail.com.  

image

Volonteri udruge Help

Facebook/help-udruga Za Pomoć Mladima/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:03