StoryEditorOCM
SplitNA 15 DANA

Adrian Petričević završio u zatvoru: policija ga uhvatila kako vozi motor iako mu je vozačka ukinuta na dvije godine

Piše Split SD
27. srpnja 2023. - 15:14

Poznati influencer Adrian Petričević završio je u zatvoru odlukom Općinskog prekršajnog suda u Splitu, piše Dalmatinski portal. Policija ga je uhvatila kako vozi motor, a ne bi smio jer su mu zbog velikog broja prekršaja ukinuli vozačku na dvije godine. 

- Policijski službenici Postaje prometne policije Split u srijedu su oko 01.28 sati u ulici Domovinskog rata, tijekom obavljanja poslova nadzora i kontrole cestovnog prometa, zaustavili su motocikl kojim je upravljao 23-godišnji muškarac. 

Policijski službenici su utvrdili da 23-godišnjak nije imao vidljivo istaknutu registarsku oznaku te da upravlja motociklom bez vozačke dozvole, odnosno nakon izvršnosti rješenja temeljem kojeg mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola u razdoblju od rujna 2021. do rujna 2023. godine zbog prikupljenih 9 negativnih prekršajnih bodova, a prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom pa je na taj način ostvario obilježja prekršaja iz članka 244. stavka 1. i  iz članka 286. stavka 12. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz optužni prijedlog odveden je na Općinski prekršajni sud u Splitu, gdje je usvojen prijedlog policije da mu se odredi zadržavanje zbog dosadašnjeg ponavljanja prekršaja. Sudac je odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana, nakon čega je 23-godišnjak predan u Zatvor u Split - izvijestili su u PU splitsko-dalmatinskoj, piše Dalmatinski portal

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 11:05