StoryEditorOCM
Splitkućni odgoj...

Žena zgrožena scenama iz splitskog šoping centra: ‘Doslovno su skakale jedna preko druge, snimila sam što su napravile‘

Piše Frano Kiso
27. svibnja 2024. - 21:11

Jučer se u Splitu ostvarila prava noćna mora; dan je prošao uz kišne oborine, zbog čega se nije moglo guštati na otvorenom, a poklopilo se i da je nedjelja, što znači da je većina trgovina zatvorila svoja vrata.

Utočište i spas Splićani su mogli pronaći u samo jednom otvorenom trgovačkom centru na istoku Splita. Već jučer su nam čitatelji javljali kako je City Center One u potpunosti okupiran i da je teško iti pronaći parking mjesto, zbog čega se u trgovinama naguravalo na sve strane.

– Gužve su bile užasne, a cure su doslovno skakale jedna preko druge. Pogledajte što su fine gospođe i gospođice ostavile iza sebe – kaže nam jedna čitateljica prilažući fotografije iz kabina za presvlačenje, na kojima se vidi nered na ženskom odjelu jedne poznate trgovine.

image
Čitateljica
image
Čitateljica

– Grudnjaci po podu, višalice pobacane, robu ne vraćaju na misto, a smrad je bio očajan. Ovo nisam vidila u životu. Tko god kaže da su žene urednije, taj nije vidio kako se ponašaju dok ih nitko ne vidi. Jadne radnice moraju raditi triput više posla jer neki ljudi nemaju osnove kulture i pristojnosti – zaključuje ogorčeno.

image
Čitateljica
image
Čitateljica
image
Čitateljica
image
Čitateljica
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 15:42