StoryEditorOCM
SplitNIJE DOVOLJNO

U splitskom kvartu ogorčeni na Grad: ‘Za Siromašnu je dobro i krpanje...‘ A važna lokacija čeka asfalt 50 godina...

Piše Split SD
7. studenog 2023. - 19:32

Na Facebookj stranici Građanske inicijative Naprid Plokite naprid Siromašna objavljene su fotografije prvih asfaltiranih površina u Vinkovačkoj ulici, no smatraju kako to - nije dovoljno.

- Danas su asfaltirane prve površine na najoštećenijim dijelovima Vinkovačke između benzinske postaje i tržnice na Plokitama. Ova žila kucavica i glavna ulica na Plokitama je sigurno zaslužila kompletno asfaltiranje, kao što se to radilo u drugim kvartovima. No, ipak se u Gradu smatralo da je za Siromašnu četvrt dobro i krpanje.

image
Facebook

Gradska vlast izgleda više voli imati oročena novčana sredstva, nego ih koristiti za uređenje gradskih kolnika i nogostupa, kao i rješavanje odvodnje i problema koje stvaraju obilnije oborine na istima.

image
Facebook

Površina koja vapi za novim asfaltiranjem, nakon pet desetljeća, je svakako gradska tržnica Sućidar Plokite, koja osim brojnih oštećenja i pukotina, ima problema i s odvodnjom oborina.

image
Facebook

Nažalost, to se po svemu sudeći neće ni riješiti u skoroj budućnosti, odnosno za vrijeme trenutne gradske vlasti - stoji u njihovoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 21:01