StoryEditorOCM
Split‘vjeruj i djeluj‘

U poznatu splitsku udrugu stiže - robot; organiziran mu je i svečani doček: ‘Udruga časti, imamo i goste iznenađenja...‘

Piše Split SD
3. listopada 2024. - 23:47

Andrija Lipanović, pedsjednik Športsko-rekreativne udruge "Vjeruj i djeluj" podijelio je odlične vijesti na svom Facebooku.

- Odlične vijesti !!! Još jedan cilj je ispunjen... InnoWalkLarge robot, ortopedsko pomagalo za izvođenje terapija stajanja i hodanja za odrasle osobe s invaliditetom do 190 cm visine, dolazi u Udrugu "Vjeruj i Djeluj" u sljedeći četvrtak, 10. listopada 2024. u 9 sati ujutro.

image
Joško Šupić/Cropix

Odmah se odrađuje i obuka na istome, a manekeni za obuku na Large opciji su Carlo Petkovic i Andrija Lipanović. Prigodni domjenak je isti dan u Udruzi od 16 sati  pa nadalje. Udruga časti s čim god počasti. Imamo i goste iznenađenja, pa neka sve ostane pod jednim velom tajne.

Još jednom se zahvaljujemo svima na odlično organiziranim akcijama, skupa sa našim vjernim donatorima i ljudima dobre volje koji su nas održali na životu zadnjih skoro pet godina, kao i svima onima koji nas nesebično pomažu kroz sam rad Udruge.

Vjerujte, djelujte i dalje - navodi Lipanović u svojoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 23:47