StoryEditorOCM
SplitJADNA JOJ MAJKA

Traži se Pepeljuga s Ovčica, noćas je zaboravila sandale na poznatoj splitskoj plaži

Piše Split SD
22. lipnja 2024. - 18:40

"Nađene jutros na Ovčicama, ostavljene u kafiću Ovčice”, kratko glasi poruka u poznatoj splitskoj Facebook grupi "Izgubljeno i nađeno/Lost and found (Split i okolica)” uz fotografiju šljokičastih "Steve Madden" sandala.

Djevojka koja ih je pronašla na Ovčicama ostavila ih je u istoimenom ugostiteljskom objektu na spomenutoj plaži, a njezina objava izazvala je zezanciju na Fejsu.

image

Sandale Steve Madden

Facebook

"Ova se izula iz cipela", "jadne cure, kad im ne daju u patikama uć‘ u klubove", "maturantica je nabila žuljeve, pa je bosa išla doma", "jadna joj majka, vlasnica s posla i umorna sigurno nije išla", "traži se Pepeljuga s Ovčica”, samo su neki od komentara u Facebook grupi među kojima je bilo i onih čiji su autori aludirali na burnu noć ("ima bit da je neka zaginila opasno sinoć").

image

Plaža Ovčice

Paun Paunović/Cropix

"Dobro šta ih je skinula, ali kako je otklapala doma", zapitala se jedna članica grupe na što je uslijedio brzopotezan odgovor splitskog taksista:"Bosa... Noću, odnosno od dva, tri do pet ih vozim više bosih nego obuvenih. Naravno i pijanih... Ženske gore od muških”.

Inače, dok se članovi grupe Izgubljeno/nađeno zabavljaju nagađanjima je li par sandala na Ovčicama ostao nekoj splitskoj maturantici ili možda turistici, na znanje i ravnanje kako nisu baš za zaboraviti ih na plaži. Cijene ženske "Steve Madden" obuće se, naime, kreće od 80 do 120 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 18:41