StoryEditorOCM
Split‘ajde ne kukaj‘

TikToker ogorčen što se sve tolerira strancima u Splitu: ‘Da ja to napravim, deportirali bi me iz države!‘

Piše SPLIT SD
18. lipnja 2024. - 08:35

Čini se da je turistička sezona u punom zamahu i sa sve većim priljevom inozemnih gostiju povećao se i broj onih koji se nedolično ponašaju, remete javni red i mir ili šetaju centrom grada neprikladno obučeni. Redari diljem obale imaju pune ruke posla, no jedan TikToker smatra da se ne radi dovoljno kvalitetno na kažnjavaju osoba koje hodaju polugole u javnosti.

VIDEO Hoće li netko naučiti splitske turiste da Riva nije plaža? Samo pogledajte što ove dvije šinjorine izvode

- Za sve postoji misto i vrime, ali zaista nije lipo da se takvi prošetavaju gradom pod UNESCO-vom zaštitom. Takvi ulaze u muzeje, trgovine i slično, a to nema veze s pokazivanjem isklesanog tijela, već je riječ o općoj nekulturi - tvrdi Josip Piteša u svom videu pa je zatim povukao paralelu s kažnjavanjem lokalnog stanovništva.

- Lako je doći staroj bakici koja ispred svoje kuće prodaje sezonsko voće i naplatiti kaznu, ali nemate hrabrosti turistu to napraviti. Pa čoviče, da ja to napravim vanka deportirali bi me iz države, a mi držimo takav šljam. Sramotno i poražavajuće - zaključuje ogorčeno.

Dok su neki podržali njegov gorljiv stav, drugi su mu ipak kontrirali napominjući da se zamara problemom koji i nije tako strašan te da bi trebao nazvati policiju umjesto da kuka po TikToku.

@josip.pitesa Kako ovome stati na kraj ? Kako ? 😡....   #4upage #balkan #dalmatia #split #stranci #foryoupage #meme #tiktok #croatia #croatia🇭🇷 #hrvatska #josippitesa #viral_video #dalmatiansoftiktok #turist #turizam  @Jutarnji @Index.hr @Slobodna Dalmacija @Kurir @24sata @Portal grada Kaštela @Dalmatinski portal @DalmacijaDanas @DNEVNIK.hr @RTL Hrvatska @zagreb.info ♬ original sound - JOSIP PITEŠA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 08:35