StoryEditorOCM
SplitFESTIVAL DOBRE SPIZE

Kako suho marinirati meso ili smućkati pravi gin? Doznajte na ‘Split Gourmet Expou‘ - jednoj od rijetkih adventskih manifestacija koja nije otkazana

Piše Nikolina Lulić
2. prosinca 2020. - 15:37

Manifestacije poput "Split Gourmet Expoa" iznimno su značajne za grad i ugostiteljsku djelatnost i drago mi je da su organizatori iznašli načina da uz poštivanje svih epidemioloških mjera i live stream održe festival, kao mjesto susreta i razmjene iskustava i znanja ponajboljih u svojim branšama.

Županijska komora Split je sa zadovoljstvom podržala ovu manifestaciju putem koje ujedno promoviramo i naglašavamo značaj izvornih i kvalitetnih domaćih proizvoda, posebno onih koji nose znakove kvalitete HGK – poručio je Joze Tomaš, predsjednik ŽK Split povodom jučerašnjeg otvaranja "Split Gourmet Expoa 2020" koji traje do 5. prosinca.

Festival organizira udruga Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. studeni 2024 03:12