StoryEditorOCM
Splitbez posljedica

Drifterica u Splitu doživjela nezgodu i zabila se u betonski blok: ‘Di svi koče, ja dala gasa‘ Imamo fotografije nezgode

Piše Milena Budimir
30. lipnja 2024. - 16:17

Kada se kao dijete zaljubiš u automobile, onda je to ljubav koja kraja nema. "Krivac" za zaluđenost BMW-ima u životu Danis Tenžera je njen - tata.

Nama se onako učinilo kako će ona biti "krivac" za istu tu ljubav u životiću njena sina Rina. Danis se danas na treningu dogodila nezgoda - na probnoj vožnji izgubila je kontrolu nad vozilom i zabila se u betonski blok.

image
Tom Dubravec/Cropix

Čuo sam da je mama udrila u betonsku ogradu, pripa san se, potrča vidit šta je i kad san vidija kako nije strašno, bilo mi je lakše - lakonski će Rino, a sve ponosno, jer, ipak, njegova je mama jedina natjecateljica na međunarodnom DONUT Split natjecanju na Poljudu.

Mama Danis ili vozačica Danis, iskusna i nasmijana, vrckava i ozbiljna kad treba, objašnjava nam kako joj je u vožnji pukla "gevilda", što je vašoj reporterki inačica barem na dva dijela razlomljenog izotopa nekog plemenita plina.

Ma, napišite kako je pukao amortizer, pa mi je ispalo kolo - sve će tako naša sugovornica, kao da joj je, eto, pukao nokat.

Sport kojeg je dijelom je i inače takav, ne možeš pri driftanju garantirati ishod, ali upravo u tome i počiva sva ta pozitiva kojom zrače natjecatelji.

image
Tom Dubravec/Cropix

- Di svi koče, ja dajem gasa - sublimira sve u jednu rečenicu Danis, kojoj, napišimo to, prilikom nesreće nije pala ni dlaka s glave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 19:04