StoryEditorOCM
Splitidemo u doversku

Dođite na Večer dalmatinske riči na Mertojaku, bit će super. Nastupit će poznati pjevači, stižu i klape, mažoretkinje...

Piše SPLIT SD
11. lipnja 2024. - 06:36

Nakon humanitarne akcije "Dalmacija za svoju dicu" i koncerta na Gripama, a sa željom da se poboljšaju uvjeti liječenja na Klinici za dječje bolesti KBC-a, Udruga "Humane zvijezde Splita", znani kao "Split stars", u suradnji s Vijećem GK-a Mertojak i Hrvatskim društvom skladatelja, u utorak 11. lipnja, s početkom u 19.30, na Mertojaku (Doverska ulica na Krugu) organizira već tradicionalnu, četvrtu po redu Večer dalmatinske riči. Mali učenici trećih razreda OŠ Mertojak svojom pjesmom, recitalom i plesom uputit će poruku s Mertojaka – zaustavite ratove, neka djeca prestanu patiti.

I ovaj put organizatori su pripremili izvrstan glazbeni program. Očekuje nas nastup limene glazbe HGD-a "Stjepan Radić" iz Žrnovnice, Splitskih mažoretkinja, Alena Nižetića, FA Jedinstvo, učenika OŠ Mertojak, klape Sv. Florijan, Nađana Dumanića, pjesnika s Mertojaka, Ženskog pjevačkog društva Marjanke, klapa Sv. Mihovil, Žrnovnica, Friži i Šugardin, Zbora i Mješovite klape "Filip Dević".

– Pozvani su svi oni koji nalaze užitak u lipoj dalmatinskoj riči i pismi – poručili su organizatori.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 06:36