StoryEditorOCM
Otocisavršen vijađ

Imućni gosti na Jadranu uživaju u najvećem luksuzu, iz prve ruke smo doznali što žele na odmoru: Ova lokacija sada je najveći hit, a tri pogreške nikako nam se ne smiju dogoditi

13. lipnja 2022. - 10:27

Jastozi, škampi, šampjeri, škarpine, oborita riba, nema što nema; da bogati gost na krstarenju našim morem zatraži i ptičjeg mlijeka, i ono bi mu stiglo u rekordnom roku.

Chef Etto Perica, koji već dugo s ljetima pečalbari na luksuznim jahtama, već je nekoliko tjedana u pogonu od ranog jutra. Treba nahraniti bogate Engleze, Amerikance, klijentelu koja ne pita koliko što košta. Situacija na našem plavom moru je ovakva: korona se negdje putem zaboravila, život se vratio, a sa sobom već s krajem svibnja i prvim danima lipnja donio puna porta.

Vis, Hvar, Split, Korčula, Dubrovnik, Mljet, kaže Etto, chef kužine na turističkom katamaranu “Opal”, opet drmaju čari ljetnog adrenalina.

Sve je počelo kao nekada, i sve ukazuje na to da bi nam ova sezona mogla opet donijeti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 19:58