StoryEditorOCM
Obalabez milosti

Još jedan dalmatinski biser odlučio se obračunati s uzurpatorima: komunalci rano ujutro pokupili sve što su našli na plažama!

Piše Vedrana Stočić
14. srpnja 2021. - 16:02
Marijo Mladinić: Nitko nema pravo svojatati javno pomorsko dobro koje je u općoj uporabi i mora biti dostupno svimaNikša Stipaničev/Cropix, Facebook

Novi rogoznički načelnik Marijo Mladinić na Facebook stranici općine Rogoznica objavio je članak u kojemu se detaljno razlaže kako nitko nema pravo svojatati javno pomorsko dobro koje je u općoj uporabi i mora biti dostupno svima. Nad tim dobrom čak ni država nema vlasništvo, ona samo s njim upravlja.

Bila je to samo uvertira za organiziranu akciju u režiji novog načelnika: jučer u ranim jutarnjim satima u suradnji komunalnog poduzeća Škovacin d.o.o. i komunalnog redara,  bez milosti su uklonjena takozvana rezervirana mjesta na plažama i mulima za koje pojedinci polažu pravo  vlasništva.

Uklonjene su tako ležaljke, stolice, stolice, ručnici, suncobrani, sve je potrpano u kamion lokalnog komunalca, a lokacije koje su „pročešljane“ su plaže Šepurina, Ždrilo,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 22:05