StoryEditor
Moj apartmansavjetovanje i izrada nacrta

U Splitu otvoren prvi IKEA centar za planiranje kuhinja

Piše PSD.
23. ožujka 2019. - 23:38

Sredinom veljače u Splitu je s radom počeo centar IKEA planiranje kuhinja, prvi takav u Hrvatskoj. Nalazi se u sklopu City Centera one, odmah pored IKEA dostavnog centra, a namijenjen je svima koji su se odlučili potražiti stručnu pomoć pri uređenju i namještanju kuhinje.

IKEA planiranje kuhinja omogućuje savjetovanje i izradu nacrta kuhinja, u čemu kupcima pomažu IKEA stručnjaci za planiranje. Dovoljno je izabrati neki od slobodnih termina putem web-stranice www.ikea.hr, a jedino je potrebno izmjeriti prostor i označiti instalacije.

Troškovi savjetovanja i izrade plana kuhinje iznose 400 kuna, a za plaćeni iznos klijenti dobivaju vaučer u istom iznosu koji mogu iskoristiti za kupovinu bilo kojih proizvoda u robnoj kući IKEA Zagreb ili putem internetske trgovine na www.ikea.hr.

Uz ovu uslugu, u splitskom centru IKEA planiranje kuhinja kupcima je na raspolaganju i mogućnost da IKEA djelatnik dođe u njihov dom te na licu mjesta izmjeri prostor i osmisli organizaciju kuhinje.

Cijena ove usluge iznosi 720 kuna, a kupci i u ovom slučaju dobivaju IKEA vaučer iste vrijednosti. Uz Splitsko-dalmatinsku, ova usluga dostupna je i stanovnicima na području Zagrebačke županije te Grada Zagreba.

Izdvojeno

21. srpanj 2020 22:22