StoryEditorOCM
Zvijezde onlineJAVIO SE I ON

Petar Grašo oglasio se na svom Instagram profilu o prošloj godini, otkrio je na čemu je sve zahvalan u svom životu

Piše SCENA SD
3. siječnja 2024. - 11:54

Splitski pjevač Petar Grašo bio je zaposlen cijele prošle godine, pa je tako i zadnja tri dana 2023. nastupao u tri grada, u dvije države: 29. prosinca pjevao je u Splitu, 30. prosinca u Kranju, a na Silvestrovo je zabavljao Porečane i njihove goste.

Petar se sada oglasio i na svom Instagram profilu  i osvrnuo se na godinu iza nas te otkrio na čemu je sve zahvalan u svom životu.

"Dragi moji, želim da u nadolazećoj godini budete zdravi, mirni i da u blagostanju uživate u trenucima u kojima ste okruženi ljubavlju i dragim licima. Ja sam blagoslovljen što tijekom cijele godine gledam nasmijana lica ljudi koji me vole... kako kod kuće tako i na putovanjima..Hvala vam na ovoj ljepoti koju dijelimo, neka se nastavi", poručio je Petar Grašo.

O Petru je jučer u emisiji "Kod nas doma" pričala njegova supruga Hana Huljić Grašo:  ‘Svi pomalo pripremaju blagdanski stol osim mene, ja stavim tanjure. Petar je toliko dobar kuhar, da pored njega ne želim kuhati zato što mi je neugodno.‘

image

Hana Huljić Grašo

Joško Šupić /Cropix

Hana je u HTV-ovoj emisiji govorila i o njihovoj kćerkici Albi:
‘Imam bebu koja pjeva otkako je imala osam mjeseci, što je zbilja čudno. Kako je počela pjevati neke pjesmice koje joj ja znam puštati za uspavljivanje, nije mi bilo svejedno što pjeva tuđe pjesmice, a ne moje. Odlučila sam taj moment da će pjevati svoje uspavanke. Ispalo je stvarno da je uz njih hipnotizirana i uspije zaspati‘, kazala je.

image

Petar Grašo u Poreču

Mirko Ferlin/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:44