StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSTANKICA STOJANOVIĆ

Godinu nakon što je osvojila srce mlađeg splitskog neženje odlučila otići pod nož: ‘Dugo sam ovo htjela učiniti!‘

Piše scena sd
16. svibnja 2023. - 20:29

Stankica Stojanović, pobjednica prošlogodišnje sezone showa "Gospodin savršeni" koja je još uvijek u vezi s dotičnim gospodinom, Tonijem Šćulcem, odlučila se za veliki korak - a o svemu je javno progovorila na Instagramu.

- Operacija je prošla odlično, svakim danom se osjećam sve bolje i bolje. Sad je potrebno neko vrijeme da bih vidjela konačan rezultat, ma da ne sumnjam u rad dr. Amadeja Laha - rekla je 37-godišnjakinja za 24 sata. Naime, ona je nedavno operirala grudi u Kopru u Sloveniji i napokon ispunila svoju dugogodišnju želju. 

- Želja je tu već neko vrijeme, moja kilaža često varira i to se odnosi i na promjenu oblika grudi, tako da sam neko vrijeme provela konzultirajući se sa stručnjacima i kad sam pronašla odgovarajuću kliniku, tu želju sam i ispunila. Mislim da je individualno kad se nekoj ženi pojavi želja za tim i kao što je i doktor rekao: ‘Godine su zaista samo broj!‘ - rekla je Stankica. Nakon zahvata grudi, žene se često znaju oporavljati i po nekoliko tjedana, ali to ne vrijedi za Stankicu. Ona je već sljedeći dan snimala video u kojem je doktor pojasnio detalje njezine operacije i odgovarao na pitanja zainteresiranih dama. Cijena zahvata ovisi, ali kreće se između 5000 i 7000 eura - ovisno o tome radi li se samo povećanje grudi ili podizanje i povećanje. 

- Ja sam poslije manje od jednog dana držala live potpuno bez boli. Što se tiče estetske kirurgije i samih zahvata mislim da je to suludo u današnjem vremenu da nam to bude tabu tema, i psihoterapija. O tome treba više pričati jer jedino ćemo tad iz pravih razloga donijeti odluke, a ne iz pogrešnih, što se događa danas. Mislim da se treba više pričati o tim temama i da ćemo samim time približiti i razbiti neke i vrline i mane svega toga. Ne razumijem čije osude se treba bojati?! Tko su ti koji sude i koji sve znaju i drugima uređuju živote kako i što bi trebali? Stara izreka koju volim i koja glasi: ‘Nije važno što priča već tko priča‘ - tvrdi.

Iako su se tu našle neizbježne kritike o tome kako to nije trebala raditi, Stankica svoj život uređuje onako kako želi i jako je zadovoljna. 

Osvrnula se i na svoju slavnu vezu s nekadašnjim splitskim neženjom. 

- Toni je moja podrška u svemu kao i ja njegova - rekla je i dodala: 

- Ma Toni nije s ove planete uopće! Obožavam kad se šali na moj račun!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 02:01