StoryEditorOCM
Zvijezde onlinesunce nakon kiše

Emotivnom objavom o sinu Morana Mamić rastopila Instagram: ‘Doktor je potpisao da će živjeti do 15. godine‘

Piše SCENA SD
23. veljače 2024. - 20:21

Život hrvatske influencerice i poduzetnice Morane Mamić postao je kompleksan nakon što je rodila dijete, unatoč njezinoj slikovitoj i vedroj prisutnosti na društvenim mrežama.

Morana je bila u braku s Zdenkom, bratićem Zdravka Mamića, s kojim je dobila sina. Međutim, porođaj je bio popraćen ozbiljnim komplikacijama, a zbog greške u bolničkoj proceduri, njezin sin se suočio s teškom bolešću koja je ograničila njegov rast i razvoj. Sada već dugi niz godina, dijete provodi vrijeme u specijalnoj ustanovi, a Morana je nedavnom objavom na društvenim mrežama otvorila svoje srce, dijeleći svoje teško iskustvo s javnošću.

Morana je podijelila fotografiju iz Opatije, otkrivajući svoje duboke emocije. "Kažu da svatko nosi svoj teret... Ali ja kažem, majčinska ljubav nema granica... Nedavno sam čula rečenicu koja mi je probudila strahove nakon 24 godine: ‘Vaš sin je sada u Božjim rukama‘... Odgovorila sam doktoru: ‘Bog može pričekati, majčinska ljubav je uvijek tu.‘ Dok sam satima gledala svog sina kako se bori, susrećući ljude svakodnevno, nitko nije mogao naslutiti moju unutarnju bol... Iako sam se smiješila, razgovarala i čak fotografirala s nekima, iznutra sam osjećala tugu... Nitko osim osoblja bolnice nije znao kroz što prolazim. I unatoč izazovima i neprijateljstvu koje sam susrela, nisam dopustila da me slome. Izvlačila sam snagu iz svoje boli, održavajući nadu, osmijeh i radost života. Takvim ženama, nitko nikada ne može ništa", napisala je Morana.

Međutim, nakon kiše dolazi sunce, a Morana i njezin sin imali su razloga za slavlje. Proslavili su njegov 25. rođendan, što je bio snažan podsjetnik na njihovu nepokolebljivu snagu i ljubav. "Danas slavimo 25 godina. Pokušali su nas oboriti, ali nikada nisu uspjeli. Naš osmijeh je naš štit, a ljubav je naša tvrđava. Dok god dišemo, ta tvrđava ostaje nepobjediva. I da se ne zaboravi, doktoru s ‘Rebra‘ koji je sumnjao u našu izdržljivost... Sretan ti 25. rođendan, doktore!", poručila je Morana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 04:06